Valloittava salaisuus 20 - harkitsemisen arvoinen tarjous

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Valloittakoon valloittava salaisuus jälleen mielemme. Ei, tämä ei ole aivopesua, ei lainkaan, vaan päinvastoin - ymmärtämistä uudenlaisesta näkökulmasta naisen sielunelämää. Jatkan kappaleesta "Haavan paraneminen", haavan joka on tullut lapsuudesta tai huonoista ihmissuhteista, kun meitä on kohdeltu kaltoin jne.

Van Morrison laulaa : "Noille vanhoille kaduille, noille vanhoille teille, sinne meidän on mentävä, rakkaani, kunnes parannumme".

Jumala haluaa parantaa sydämen.
"Sinä, arvokas sydän, olet luomistyön kruunu, hänen kuvansa, jossa on kirkkautta. Ja hän tekee kaikkensa pelastaakseen sinut ja vapauttaakseen sydämesi."s. 105

"Raamatusta löytyy ihana kohta Jesajan kirjassa 61:1-3, jossa Jesaja viittaa tulevaan (=Jeesukseen) ja tässä yritetään pukea kohtaa sanoiksi, jotka olisivat meille tutumpia:

Jumala on lähettänyt minut suorittamaan tehtävää.
Minulla on teille mahtavia uutisia.
Jumala on lähettänyt minut eheyttämään
ja vapauttamaan jotakin.
Ja se jokin olet sinä.
Olen täällä antaakseni sinulle takaisin sydämesi
ja päästääkseni sinut vapaaksi.
Olen raivoissani Viholliselle, joka teki sinulle tämän, 
ja aion taistella häntä vastaan.
Anna minun lohduttaa sinua.
Sillä, rakkaani, minä lahjoitan sinulle kauneutta
sinne, missä olet nähnyt pelkkää tuhoa.
Iloa syvän surusi tilalle.
Ja kiedon sydämesi kiitolliseen ylistykseen
alistuneisuutesi ja epätoivosi sijaan.

Tämä on harkitsemisen arvoinen tarjous. Entä, jos se onkin totta? Tarkoitan, että entä jos Jeesus todella voisi tehdä ja tulisi tekemään tämän särkyneelle sydämellesi, haavoitetulle naisensielullesi?

Hän voi tehdä sen ja tekeekin, jos annat hänelle luvan.

Hän tuli vapauttamaan sinut olemaan oma itsesi.

Tässä keskeisin syy tämän kirjan kirjoittamiseen: jotta saisit lukea, että tarjolla on mahdollisuus sydämesi parantumiseen, ja jotta sinua opastettaisiin tuohon parantumiseen. Jotta sinua autettaisiin löytämään eheytyminen, jota kaipaat ja joka on keskeinen osa Jeesuksen tehtävää."(s.108)


Mitä se eheytyminen tarkoittaa? Mistä tiedän, että en ole eheä? Se voi olla esim. sisäinen tyytymättömyyden tunne. Vaikka on saanut kaikkea, silti tuntuu, että jotakin puuttuu, mutta ei vain tiedä mitä se on...tai se voi olla ahdistunut, pelokas, turhautunut tai masentunut olo...

Tässä vaiheessa totean, siis minä blogaaja, että kirja on saavuttanut keskikohdan ja valloittava salaisuus on alkamassa paljastua. Naisensydämen parantuminen ja eheytyminen.
_________
Loppuun vinkki kaikille, joilla kasvaa marja-aroniapensasta. Katsokaapa Omenamintun blogista herkullinen vispipuuroresepti. Kokeilin äsken ja kylläpä sai hyvää tuosta karvaasta, mutta terveellisestä marjasta!
Kuva lainattu Omenamintun blogista.


Ihana pyhäpäivää teille kaikille valloittaville sydämille <3 <3 <36 kommenttia:

 1. Marita, kiva että kokeilit ja tykkäsit. Aronia on oikea vitamiinipommi.
  Hyvää tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kas, olen tuota kirjaa katsonut pariinkin otteeseen jonkin nettikaupan sivulla, mutten ole tiennyt, olisko se kannattavaa ostaa ja lukea, vaiko ei. Nyt ehkä laitan sen ainakin kirjaston varausjonoon, vaikken vielä itselleni hankkisikaan.

  VastaaPoista
 3. Oi,mulla kasvaa paljon aroniapensaita. kiitos vinkistä! Hyvää alkavaa viikkoa ja tervetuloa visiitille blogiini..

  VastaaPoista
 4. Omenaminttu: Sinulle suurkiitos, enpä olis ikinä uskonut, että löytyy marjoille noin hyvää käyttöä...

  Kutri: Suosittelen kirjaa jokaiselle, se on tyttäreni rippilahja. Mukavaa viikkoa!

  Riitta Sinikka: Nyt vaan vispaamaan marjoja :) Tulenpa visiitille tuota pikaa! Hyvää viikonalkua sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, taidan etsiä kirjan itselleni. :) Tykkään muutenkin lukea vain hengellisiä kirjoja, muut eivät oikein uppoa enää. Niin kait se meneekin kun janoaa Jumalan sanaa. <3

  Siunattua viikkoa sinulle Marita ja rakkailesi. <3

  VastaaPoista
 6. Naana: Olipa mukava saada kommenttisi. Ilahduin kovasti! Suosittelen kirjaa, ellei tyydy lyhyisiin referaatteihini. Kirja, johon voi aina palata. Siunausta sinullekin!

  VastaaPoista