Naistenpiiri

lauantai 10. syyskuuta 2011

Naistenpiirimme aloitti 6. tuotantokautensa. Emme ole täydellisiä naisia - pois se meistä, mutta piirissämme on upeita naisia, uusia ja vanhoja, iältään ja elämäntilanteiltaan erilaisia. 
Emme kokoontuisi, jos tämä juttu ei toimisi. Yksi syy lienee se, että kaipaamme "vertaistukea", paikkaa, missä avoimessa ja turvallisessa ympäristössä saa jakaa asioitansa, syvällisempiä ja vähemmän syvällisiä. Ja kuka paremmin ymmärtää naista kuin toinen nainen.
Ja mitä kaikkea nämä ihanat naiset toivatkaan mukanansa (vaikka tarkoitus on, että tullaan ilman tuliaisia, kahvipöytään saa toki tuoda herkkuja)
Kiitos Irja kauniista ruususta
Kiitos Sari ihanasta gladiuksesta!
Kiitos Senja, käy just pöytäliinan väriin!
Kiitos Sari iiihanasta aluslautasesta ja huonetuoksusta!
Kiitos Minna "itsetehdystä" jättikesäkurpitsasta!

- ja vielä kiitos lopuille, joiden tuliaiset ovat jo vatsassa!

Olen onnellinen jokaisesta, joka uskaltautuu ylittämään kynnyksen (joka toivottavasti on matala). Arvostan rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta. Olen havainnut, että ihmiset, jotka suhtautuvat avoimesti elämään ja kaikkeen mitä siihen liittyy, saavat paljon enemmän.
Täytyy vielä mainita, että piirissämme aina rukoilemme asioidemme puolesta. Meille voi myös jättää asioita rukoiltavaksi. Tämä vinkkinä teille kaikille :)
Ihanaa syksyn aurinkoista ja värikylläistä päivää!12 kommenttia:

 1. Hei Marita
  Ihana blogi sinulla! Meidän naistenpiirimme kävi Valloittavaa salaisuutta läpi viime talvena. Löytyihän meistä monenlaista valloittavaa...
  Aurinkoisin terveisin länsirannikolta Hitunen

  VastaaPoista
 2. Hei Marita
  Ihana blogi sinulla! Meidän naistenpiirimme kävi Valloittavaa salaisuutta läpi viime talvena. Löytyihän meistä monenlaista valloittavaa...
  Aurinkoisin terveisin länsirannikolta Hitunen

  VastaaPoista
 3. Hitunen: Terveiset sinne länsirannikolle Naistenpiirillenne! Hauskaa, että sama kirja on puhuttanut teitä :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuollainen naistenpiiri...pidän mielessä, että voin hädän hetkellä pyytää teiltä rukousapua..♥

  Aurinkoa viikonloppuusi.♥

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Tämä on ollut ainakin minulle henkireikä, jota aina innolla odotan ja apua voimme antaa milloin vain!

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka hieno idea! Minusta tuntuu että nykyään yhä vähemmän ihmiset "tunnustavat" uskoaan ja rohkaistuvat edes rukoilemaan yhdessä. Itsellä taas on tullut päinvastainen tunne. Se lapsenusko, jonka osaksi mummoni kautta sain, on alkanut vanhemmiten taas vahvistua. Jotenkin maailma on mennyt niin mahdottomaksi ja ahneeksi, että minussa tapahtuu juuri tämä vastareaktio sen myötä... :) Ihania tuliaisia olet saanut! Nuo kyllä varmasti antavat voimaa arkeen! <3

  VastaaPoista
 7. PiiaS: Kommenttisi teki minut todella iloiseksi! Jatka mummosi viitoittamaa tietä. Etsivä löytää, sanoo Sana; ja todellakin, tämä maailma ei anna turvaa. Kaikkea hyvää ja muistamme sinua piirissämme :)

  VastaaPoista
 8. ♥ Ihanaa , että teillä on tuollainen oma juttu. Meitä kokoontuu epäsäännöllisen säännöllisesti töistä vaihtelevankokoinen sakki. Naisia. Uskossaolevia.Jokunen ei vielä ratkaisuaan tehnytkin joskus. Mikä on ihan wau. Ja sydänystäväni kanssa aika ajoin kaksissa tuumin. Keskiviikkona sovittuna jo kahvittelurukoustreffit, joita innolla odotan.
  Meille on luvattu, missä kaksi tai useampi kokoontuu nimessäni...on Herra läsnä!
  Kaikkea hyvää teidän piirillenne!!♥

  VastaaPoista
 9. Ihana, että teidän naistenpiiri jatkaa ja voi hyvin vuosi toisensa jälkeen! :) Paljon siunausta piirille ja teidän rukoustyöhön. Ei oikeasti ole mitään suurempaa kuin saada kulkea Herramme viitoittamaa tietä ja luottaa Häneen päivästä toiseen!

  VastaaPoista
 10. Tinttarus: Minua ilahdutti lukea - kahvittelurukoustreffit - wau!

  Maria: Ihmeellistä on, että piiri jatkuu ilman minkäänlaisia ponnisteluja - en koe milläänlailla rasitteeksi sitä että kotiimme pölähtää joukko naisia vuosi toisensa jälkeen, en. Joten täytyy olla ylemmän tahon juttuja :) Siukut!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa oli saada olla 6. tuotantokautta aloittamassa, ja superkiitokset etenkin iltojen emännälle! Lähettää Sari : )

  VastaaPoista
 12. Sari: Sinä ja te kaikki muut teette illoista niin merkityksellisiä - kiitos itsellesi :)

  VastaaPoista