Merkityksellisyys ja tauko

tiistai 22. joulukuuta 2015

Hunajaa ja maitoa blogi jää tauolle. Tauon pituudesta ei ole vielä tietoa.
Blogi jatkaa heti kun kirjoittajalla on mielekkäitä ja merkityksellisiä aiheita. Sellaista asiaa, jossa on muutakin sanomaa kuin pintaa. 

Olen väsynyt tyhjänpäiväisyyteen. Sen huomaan esimerkiksi TV-ohjelmien valinnassa. En jaksa sisällöttömiä tekohauskoja tai väkivaltaohjelmia, ajanviihdettä, joka jättää pään tyhjäksi. Taiteellisuuskin on kyseenalaista jos näkemästään jää epämiellyttävä olo.

Mikäli minut täytetään tuoreilla, uusilla ja merkityksellisillä ajatuksilla, niin kenties blogi herää henkiin. Ehkä silloin tällöin käyn laittamassa kuulumisia.

Viimeisimmät kuulumiseni ovat äidin kahdeksankymmenvuotissyntymäpäivät, joita juhlimme suvun voimin. Pidin äidille puheen, josta otos..

"Olemme saaneet Jumalalta runsaasti siunausta, jolle kuuluu kiitos ja kunnia ja itseasiassa koko elämämme. Pelastussanoma on kuitenkin se kaikista tärkein. Ainakin minä haluaisin nähdä tämän porukan kerran taivaallisessa valtakunnassa juhlapöydän ääressä. Kukaan meistä ei tiedä mikä on se viimeinen päivä. Jos en koskaan muulloin tätä sano ääneen, niin haluan sen sanoa 
ainakin tämän kerran ".


My happy family; Anita, Kristiina, äiti, isä, minä ja Katriina


Nämä sanat tulivat suoraan sydämestäni ja koin suurta iloa, että sanoin asian, jolla on merkitystä!

Kotona olen kerrankin ollut ajoissa, lahjaksi saatu kuusi on tuotu sisälle ja koristeltu, lahjat ostettu ja paketoitu, joitakin kortteja ja paketteja lähetetty ja koti siivottu. Ensimmäinen jouluvieras oli tytär Joensuusta, seuraava vieras hänen hongkongilainen kämppiksensä.

Tahdon toivottaa teille kaikille rakkaille, uskollisille blogini lukijoille siunattua joulua, saakoon se olla rauhoittumisen ja levon aikaa. 

Ja Uusi Vuosi 2016 tuokoon minulle ja kaikille teille jotakin uutta ja merkityksellistä! 


T. Marita
16 kommenttia:

 1. Siunattua joulua ja uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Upeita ja juhlaisia Joulun kuvia!! Mitä parhainta Joulun taikaa ja ihanaa Uuden Vuoden Juhlaa!! Itse olen korvannut tv:n tarjonnan kevyellä kutomisella, en osaa kuin oikeaa ja nurjaa, mutta menkööt tv-ohjelmatarjonnan tilalta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marja! Ihmeellistä, miten iloisen mielen tekee kun huomaa kommentin ilmestyneen laatikkoon. Kunpa itsekin ensi vuonna aktiivisemmin muistaisi. Kyllä kutominen huonon viihteen voittaa, jatka sitä vain :)

   Poista
 3. How peaceful and beautiful is your home. How beautiful are you inside and out. I have been travelling most of the year but have tried to check your blog as often as possible. You have made such a difference to my life. Your comments are encouraging, uplifting and informative. Your photos are good quality and interesting to look at. You are making an impact. Have a blessed Christmas and a wonderful New Year.
  Come back soon.
  Aussi-mummo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Aussi-mummo! You really made my day! If this is true I am the happiest blogger at the moment :) Have a wonderful blessed New Year 2016 and hopefully I am back here soon....

   Poista
 4. Kiitos Marita.Hyvää vuotta 2016. Samoja jatuksia on ollut. Painavia sanoja haluan minäkin sanoa ja kirjoittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen Maria että meillä on paljon samansuuntaisia ajatuksia. Olenkin saanut paljon sinulta! Kiitos <3

   Poista
 5. Ymmärrän mietteesi, toivoisin sinun jatkavan vaikka niillä merkityksellisimmillä teksteillä ... ainakin joskus. Blogiasi on ollut tosi kiva lukea, kiitos teksteistä. Hyvää jatkoa näin joulun jälkeen & Onnellista Uutta Vuotta sinulle ja koko ihanalle perheellesi. - God bless you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulun jälkeistä aikaa sinullekin Kaisa! On ollut ilo tutustua, parasta täällä blogimaailmassa :)

   Poista
 6. Kauniita kuvia kauniista kodista. Hyvää Uutta Vuotta Marita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Soile! Olet minulle edelleen se kaikista rakkain blogiystävä :)

   Poista
 7. Toivottavasti palaat blogin pariin ainakin silloin tällöin! Sinulla on kauniita kuvia ja kauniita ajatuksia, joista olen saanut iloa ja ajateltavaa. Kiitos hienosta blogista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä minä palaan kun alkaa kyllästyttää nuo joulukuvat ;)

   Poista
 8. Löysin juuri blogisi ja liityin lukijaksikin. Jos palaat ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun liityit! Sepä antoi inspistä kirjoittaa uuden postauksen :) Ja kyllä tulen vastavierailulle!

   Poista