Mary Kay suditusta

perjantai 2. syyskuuta 2011

Käykö teille joskus, että juuri kun päätätte olla tuhlaamatta rahaa, niin silloin sitä vasta tuleekin törsättyä vieläpä sellaiseen, mikä ei ollut juolahtanut mieleenkään. Minulle käy juuri noin ja valitettavan usein. 

Olen vakaasti päättänyt säästää rahaa keittiöremonttiin, mutta se näyttää karkaavan valovuosien päähän samallatavalla kuin rahani kukkarosta.

No mitä hankin?
Olin Mary Kay - kutsuilla (joista ei tietenkään voi kieltäytyä, ovat ne sen verran ihania). Siellä totesin, että minulta puuttuu juuri sellaiset meikkisiveltimet, joilla loihditaan kasvoille kaunis meikki. Aitoa harjasta, pestävät ja mikä parasta - upeassa pakkauksessa


ja kun sen avaa:


nainen ei voi kuin huokaista ihastuksesta!

ja todeta - nyt aion hankkia elämäni ensimmäisen (ja viimeisen kerran) kunnon sudit.

Vanhat saavat lentää roskakoriin!


Ei 60 € oikeastaan ollut kallis, koska mukana tuli upea meikkilaukku ja jos laskee vielä hinnan 5:lle siveltimelle, niin...

mutta, mutta, kuten huomaatte, meikkilaukusta pilkistää vielä pari luomiväriä ja hiilenmusta rajausväri - eli se siitä säästämisestä.

Joka tapauksessa oli kivat kutsut, kiitos emännälle - 
ja eletään tämä kuukausi puurolla ja näkkileivällä.





12 kommenttia:

  1. Ooh! Kyllä on laatutavaraa! Oikein näkee (hyvistä kuvistasi) miten nämä ovat aitoa harjasta ja viimeistellysti muotoillut. Nuo kestävätkin varmasti hyvin. On se niin, että paras jälki tulee kunnon välineillä.
    En pysty liioin kieltäytymään hankkimasta kutsuilla tarjottua. Siinä tulee niin intensiivinen tilanne.
    Viimeksi olen ihaillut kuinka kauniisti kynttilän liekki tuikkii eri somisteissa ja pakko on ollut päästä nauttimaan samasta näkymästä kotona.

    VastaaPoista
  2. Kirsti: Oikeeseen osuit - kutsuilla joutuu suorastaan hurmoksiin oli myyntikohde miltei mitä tahansa...

    Mutta yleensä olen ollut tyytyväinen laadukkaisiin tuotteisiin ja sallinut pienen hemmottelun itselleni.

    VastaaPoista
  3. Tuollaiset kutsut ovat vaarallisia...siellä tulee aina ostettua tavaraa, jota ei nyt niin ihan vättämättä tarvitse...mutta ihanat ovat, joten ymmärrän ostosi hyvin....☺

    Ihanaa viikonloppua sinulle.♥

    VastaaPoista
  4. Onneks minulla ei mene rahaa meikkeihin,en ole sen jälkeen meikkejä käyttänyt kun elämän katsomukseni muuttui,eli viimeks 15vuotiaana, enkä muutenkaan käyttäisi, sisustan kotiani viherkasveilla, ei kohta mahdu mihinkään, niihin taitaa mennä jokunen euro.

    VastaaPoista
  5. Irmastiina: Meille "heikoille" ne ovat vaarallisia, kiitos ymmärryksestäsi..

    Pepita: Olet järkevä kun käytät rahaasi hyödyllisempään. Viherkasvit ovat ihania. Siunausta sinulle!

    VastaaPoista
  6. Voi, kuullostaa niin tutulle! Mulle käy aina niin, että kun olen päättänyt olla ostamatta mitään, löydän juuri silloin jotain ohittamatonta, jota ei voi jättää ostamata. Saan sillä hetkellä aina perusteltua itselleni syyn ostaa..
    Kotikutsut on kivoja - mutta niissä lankeaa kyllä yleensä ostamaan jotakin. Yleensä kuitenkin ihan kivoja ja tarpeellisia juttuja.
    Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Tulinkin heti vastavierailulle ja ihastuin! Luin pitkälle taaksepäin juttujasi ja pitää jatkaa vielä. Liityin heti lukijaksi :) Ihanaa sunnuntaita täältä pohjoisesta Norjasta!

    VastaaPoista
  8. Vastavierailulla minäkin ♥
    Ja hyvät ostokset olet kyllä tehnyt, ilo on noiden kanssa aamut aloittaa :)

    Suloista sunnuntaita!

    VastaaPoista
  9. Ellis: Meille naisille on helppoa keksiä perusteluita mihin milloinkin tarvitsemaamme tuotteeseen :) Ja markkinamiehet kyllä tietävät sen...Mukavaa pyhäpäivää!

    Ekaterina: Tervetuloa lukijakseni! Sinulla oli huippuihania kuvia. Pidän Pohjois-Norjasta, olen pari kertaa käynyt Tromssossa ja Hammerfestissä, mutta haluaisin mennä vieläkin ylämmäksi.

    Tarja: Sinäpä sen sanoit, jospa ne toisivatkin aamun harmaisiin hetkiin hieman iloa, silloin ovat hintansa ansainneet! Suloista sunnuntaita sinullekin!

    VastaaPoista
  10. Taitaa olla tarttuvaa tautia....täälläkin sama juttu! Mutta kyllähän sitä pitää itseäänkin helliä :)
    Kivoja ostoksia!

    VastaaPoista
  11. Tutulta kuulostaa! Mullekin käy aina noin. Tai itselle en osta juurikaan mitään, mutta lapsille senki edestä ja vähän ylikin... Eilen oltiin kaupungilla ja lapset sai kuukauden hyvästä käytöksestä lelut. Ja lisäksi kirjat ja vaatetta. Mies osti huivin syksyksi. Minä en mitään. Toisaalta odotan, että tulis kunnolla syysjutut kauppoihin, niin vois jotain katsella itselle.

    Kunnon siveltimet kannattaa kyllä olla! Meikistä saa sileämmän ja nätimmän :) Mun veli on meikkaaja-maskeeraaja ja hän on mulle siveltimet hommannu monta vuotta sitten ja vieläkin on tosi hyvät!

    Siunattua sunnuntaita koko perheelle!

    VastaaPoista
  12. Kirsikka: Niinpä, itseänsä kannattaa aina helliä :)

    Maria: Minäkin odotan niitä kunnon syysjuttuja. Yleensä ostan yhden laadukkaamman vaateparin per sesonki. Tänä vuonna tarvitsisin mustan bleiserin ja musta muutenkin kiehtoo..
    Vau - maskeeraja veli! Sulla apu aina lähellä :)

    VastaaPoista