Vihreä virkistää

torstai 10. helmikuuta 2011

Kevään tulon huomaan siitä, että alan kaivata vihreitä sävyjä. Punainen on jo ajat sitten saanut väistyä. Pikkasen vihreää piristää ja tuo tunteen keväästä. Pari vihreää tuikkua ja vihertävää koristeraetta PartyLiteihin


 Polttelen edelleen kynttilöitä, itse asiassa rakastan poltella niitä läpivuoden!Ostin ihanan vihreää huovutettavaa lankaa, josta aion tehdä huiveja!
En tiedä vielä miten, mutta se selviää ensi torstaina...ja kerron teillekin :)

Pidätkö sinä vihreästä?


5 kommenttia:

 1. Olen myös huovuttanut kudottuja lapasia, mutta tuo lanka on jotain uutta... ainakin minulle. Ja tuo vihreä väri on tällä hetkellä myös minun lemppari Alexin vaatteissa. Et varmaan ole nähyt hänestä kuvaa, jossa "kaikki on vihreää"

  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Huomasin, mite ompunvihreä Minimanissa sai minut aukaisemaan silmät suuremmalle, jotakin läikähti sisälläni. Oli tyynynpäällisiä ym. Jotakin taikaa siinä on. Keväänvihreä. Siinä on lupausta uudesta...
  En ole koskaan huovuttanut mitään, mielenkiintoisa.

  VastaaPoista
 3. Mia: Mielnkiintoista on, että emme kudo lainkaan, vain asettelemme langan sikinsokin haluamamme huivin muotoon...Terkut Alexille, vihreä is the best!

  Maria: Kyllä tuo vihreä aina pimeän talven jälkeen sykähdyttää, sinnä on jotakin.

  VastaaPoista
 4. Vihreä on aina ollut lempivärini, vaikka nykyisin kallistun enemmän valkoiseen. Sohvakalustoni on kuitenkin sammaleen vihreä, enkä luovu siitä koskaan.:)

  VastaaPoista
 5. bellagio: Oikein! Älä koskaan luovu ihanasta sohvakalustostasi :)

  VastaaPoista