Kevättä kulhoissa

torstai 24. helmikuuta 2011

Vihreä aalto jatkuu...löysin paikallisesta kirjakaupasta (!) aivan ihanat lasikulhot. Keväänvihreä väri näyteikkunan kulhoissa suorastaan veti minut liikkeeseen ja mielessäni näin, kuinka ne koristavat pääsiäispöytääni.

...kesällä jäätelöannokset maistuvat näistä!

Jos joku ihmettelee, mitä nuo mustat hahmot ovat, voin kertoa, että "kummipoikani" Malawissa teki minulle seimen, joka on niin upea, että sitä voi pitää esillä muulloinkin kuin jouluna.

Kummipoikani tosin on jo 30 v. ja hänellä on vaimo ja 4. lapsi tulossa. Hän työskentelee paikallisella klinikalla palkkanaan minun pieni kuukausiavustus. Klinikka on suomalaisten (One Way Missionin) rakentama ja ylläpitämä. Tarkoitus on , että paikalliset koulutetaan sairaanhoitoon, välinehuoltoon, laboratoriotyöskentelyyn ym. terveyteen liittyviin asioihin.

P.s. Eilinen huovutus meni siten, että huivista tulikin kaitaliina lipaston päälle!No, ainakin on persoonallinen - ja voin kehaista - "itsetekemä" :)
4 kommenttia:

 1. Miten ihana blogi sinulla onkaan, ja tosi kaunis koti! Olen pari kertaa käynyt katsomassa ja nyt oli pakko liittä lukijaksi, että löytää nopeammin perille! WAU! Ja yuo vihreä väri on upea! ja niin on tekemäsi liina/shaali =D Monikäyttönenkin vielä!

  Ihanaa viikonloppua sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 2. Kauniit keväiset vihreät kulhot! Tuovat mukavan ripauksen kevättä kattaukseeen.
  Kaunis toi huovutettu liina <3!

  Mukavaa viikonloppua sinulle :)
  - Tiina -

  VastaaPoista
 3. Ihanaa vihreää, oletko huomannut, että hobby hallissa on netissä tarjouksessa tämän viikon kaikki vihreät mariskoolit, tuikut ym. Ihana väri se omenanvihreä.

  VastaaPoista
 4. Jaana: Voi kiitos - olipa kauniisti sanottu! Minäkin heti kävin sinun blogissasi ja sehän oli tosi hieno! Kivaa viikonloppua Kainuunkadulle!

  Tiina: Kiitokset ja kivat viikonloput Siniseen Taloon!

  Sarppu: Voi, kävin heti Hobby Hallissa, mutta en ihan vielä löytänyt! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista