perjantai 17. helmikuuta 2017

Ravintola Aurora Sky - Menu

Moderni, pohjoiskalotin keittiö



Tänään oli ravintolan keittiössä kuhinaa, sillä siellä hääräsi neljä kokkia ja kaikki miehiä! Keittiömestari Heikki Kunnari on luonut Aurora Skylle hyvän maineen. Ruoka on saanut paljon kehuja ei ainoastaan suomalaisilta vaan myös ulkomaalaisilta vierailta, jotka varmasti ovat ruokailleet maailman huippukeittiöissä. Ravintolan lasikattoinen kotamallinen yläkerta on supersuosittu ja täynnä ruokailijoita joka ilta. Myös tunnelmallisessa alakerrassa takkatulen ääressä viihdytään.

Tänään julkistettiin uusittu menu (klik), jota pääsimme maistelemaan - voi ihanuus!

STARTERS




Kuvassa on akvaviitti-graavattua rautua, ruohosipulimunakokkelia ja mummonkurkkua




Paistettua kampasimpukkaa, ilmakuivattua poroa




Kuningasrapurisottoa


MAIN






Catch of the day (turska)




Paahdettua Kyrön palkisen poronpaistia, tryffeliöljyllä maustettua puikulapyreetä ja tummaa herkkutattikastiketta




ABRGR - Burger of the House, jossa mukana mm. ankanmaksaterriiniä!




Paahdettua maa-artisokkaa, ohraa ja vainaigrette grillausta sitruunasta

 ja 

Black Angus-härän ulkofile,

 joista ei ole kuvia, sillä maistelijat ehtivät laittaa haarukkansa annoksiin ennen kuin tämä kuvaaja oli saanut kameransa toimintavalmiuteen :) 



DESSERT





Hillakeitto, financier-leivos ja vaniljakreemia





Käsintehtyjä lappilaisia suklaakonvehteja




Manjari-suklaata ja vadelmaa




Pala juustoa


Lapsille löytyy oma menu ja lisäksi on vielä ryhmämenut









Tervetuloa poikkeamaan Utsuvaaran Levin Igluille, jos liikutte siellä päin!

Suosittelen pöytävarauksen tekemistä:

reception@leviniglut.fi tai 045-1625606

C U!






2 kommenttia:

  1. Näyttääpä mielenkiintoiselta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä vain, eikä pelkästään näytä, vaan myös...:)

      Poista