Talven tähtihetkiä

lauantai 25. helmikuuta 2017

Viime yönä käyskentelin iglukylämme pihamaalla. Oli pimeää, lunta tuprutti ja oli n -15 astetta pakkasta. Olin juuri saatellut kaksi sveitsiläistä nuorta naista spa-osastollemme. Kuuma jacuzzi odotti höyryävänä taivaan alla. Sauna oli lämmin. Puhtaat paksut kylpypyyhkeet ja -takit odottivat. Takassa oli tuli. Tyttöset hämmästyivät nähtyään Revontulitalomme tähti/revontulikattoineen - oli niin ihana jättää heidät sinne :)

Seuraavaksi kävin viemässä kahdelle aasialaiselle, hekin nuoria tyttöjä (tai sitten kaikki naiset ovat alkaneet näyttää niin nuorilta...!) aamupalan iglun jääkaappiin. Suvi- aamiaiskokkimme oli valmistanut superihanan aamupalan minimuffensseineen, hedelmineen ym herkkuineen, koska tytöillä oli varhainen lähtö seuraavana aamuna. Tämä tuli yllätyksenä heille ja he ihan hihkuivat ihastuksesta!

Vieraanamme Aurora Skyn ravintolan alakerrassa oli 25 hengen australialainen ryhmä, jossa eräs vaimo oli allerginen miltei kaikelle. Tämä huomioitiin tarkalleen ruokatarjoilussa ja seuraavan aamun aamiaiseen panostettiin tekemällä hänelle oma erityisaamiainen hedelmälautasineeen. Vaimon mies tuli kädestä pitäen kiittelemään keittiötä!

Käväisin kodassa; siellä kaksi miestä nautti valmistamaansa illallista avotulen ääressä. Sekin näytti niin täydellisen kodikkaalta!

Aurora Skyn yläkerrassa lasikaton alla oli 36 hengen sveitsiläinen ryhmä. Heitä varten oli valmistettu superyllätys: ilotulitus! Tosin tämä ilotulitus taisi tulla yllätyksenä myös igluasukkaillemme. No, ehkä se korvasi revontulien puutteen :) 


Kaiken tämän keskellä mieleni täytti valtava kiitollisuus ja ilo! Ihanaa tuottaa ihmisille hyvää mieltä ja täyttää heidän odotuksia enemmän kuin he osaavat toivoa. Tämä aika on ollut niin palkitsevaa. Olenko löytämässä kutsumukseni? Teenkö sitä mitä todella haluan tehdä 

?!


4 kommenttia:

 1. Varmasti Heaven on earth <3

  -Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä itsekin miettii liekö totta lainkaan..:)

   Poista
 2. Kuvat ovat niin kauniita...
  Kuin toiselta planeetalta! Ja Sinusta, Marita, on ihan vaikka mihin!!!

  VastaaPoista