Walking in the winter wonderland

perjantai 26. joulukuuta 2014

Tänään hölkkäsin miehen  kanssa 1,5 h ja täytyy sanoa, että olo on ollut erinomainen -  erilainen kuin jos on koko päivän löhöillyt sisätiloissa. Paloittelin loput joulukinkut pakkaseen. Tänä vuonna meillä olikin ennätysiso kinkku (13 kg!), sillä menimme kait liian myöhään noutamaan kinkkua Tyysterin lihasavustamosta ja ainoastaan tämä jättiyksilö oli jäänyt jäljelle. No ota tai ole ilman kinkkua...! Olin jo huolissani saammeko mahtumaan kinkun uuniin. Täytyy kuitenkin todeta, että kinkku oli erinomaista..:)

Ohessa talvisia kuvia eiliseltä kävelyretkeltä. Miten kaunis talvi meille tulikaan!

Joulunpyhät alkavat olla ohi ja tuntuu ihan hyvältä, kun huomenna on lauantai, kaupat auki ja voi laittaa vaikka spaghettia kinkkuaterioiden jälkeen....
4 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia saa talvisista maisemista! Valtava kinkku teillä on ollutkin, meillä sitä syötäisiin varmaan koko vuosi :) Itse tein jo eilen kaksi pellillistä pizzaa, joihin käytin kinkkua. Meillä kun teinipojat ei muutenkaan välitä muista joulusapuskoista, niin esittivät toiveen omasta perinneherkustaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pizzavinkistä! Olenkin miettinyt pääni puhki mihin kaikkialle sitä lykkäisin:) mukavia vuoden loppupäiviä!

   Poista
 2. Miten ihanaisia lumisia maisemia.. :)

  Meillä näin joulun jälkeen kanat saavat herkutella kovasti, kun liikaa omiin tarpeisiin olevia joululaatikoita, kinkkua ja muuta tarjoilen kanoille.. kyllä niiden kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, eipä olisi tullut mieleen, että kanoille voisi loput herkut antaa...No, eipä meillä kanoja olekaan, tosin lapsuuskodissa niitä oli jonkinverran ;)

   Poista