Naapurin puolella kurkkimassa

torstai 4. joulukuuta 2014

Olenko kertonut, että minua on siunattu maailman parhaimmilla naapureilla? Eilen yhden heistä kanssa järjestimme naapuruston muille naisille meikki/kauneudenhoitoillan pikkujoulumeiningillä. Oli ihan pakko ottaa muutama kuva kodista, jossa vieraat viihtyivät paremmin kuin hyvin:


Tässä kodissa on vasta uusitut kauniit seinätapetit ja seuraavaksi suunnitelmissa on saada lattiat vaaleiksi. Nyt kaivataankin vinkkejä, miten laattojen maalaaminen onnistuu vai onko se edes mahdollista?
2 kommenttia:

  1. Hei, kirjoitit joskus aiemmin valkoisesta silgranit altaasta keittiössä. Siihen saakka oli toiminut hyvin ja pysynyt puhtaana.. Kuinka on jatkossa mennyt? Ois kiva kuulla kokemuksia kun mietin kovasti uskallanko valita kyseisen altaan meille. Kiitos jos vastaat :) -Iida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Iida! Nyt tulee kaksi vuotta kun meillä on valkoinen Silgranit allas ollut ja rehellisesti sanoen: ei se enää putipuhtaan valkoinen ole! Jos perheessä ei olisi näitä "sotkijoita", niin varmasti olisi puhtaampi. Huollan sitä silloin tällöin, mutta en ehkä ottaisi enää toista kertaa, vaikka kaunis onkin.

      Poista