Rauhaisaa joulupäivää!

torstai 25. joulukuuta 2014Miten saimmekin ihanan valkean joulun!
Tänään aurinko kimmelsi valkoisella hangella ja oli ihan mahtava kävellä ulkona pakkasessa.

Meidän jouluun kuului tyttären kotiintulo maailmalta, kirkossakäynti, suvun ja ystävien kokoontuminen yhteiseen joulupöytään, josta mainittakoon että onnistuin imeltämään perunalaatikon ensimmäistä kertaa (nyt multa saa vinkkejä), joululaulujen kuuntelua (mies järjesti toivekonsertin You Tuben avulla) ja lahjojen jako.

Nuoriso pelasi lautapelejä ja me aikuiset nautimme jutustelusta, tunnelmasta ja kynttilöistä.


Siunattua joulupäivää teille kaikille upeille ja tärkeille lukijoilleni!


Kuvan selfiessä onnellinen äiti taustalla :)
4 kommenttia:

 1. Hyvää ja siunattua joulupäivää myös sinulle, Marita! Tiedätkö, minäkin tein tänä jouluna ensimmäistä kertaa imellettyä perunalaatikkoa, ja hyvää tuli :) Ihanaa että sait tyttäresi jouluksi kotiin, palaako hän vielä takaisin? Kaunista joulunaikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin yrittänyt imellyttää viimeiset 20 vuotta ja perunalaatikko oli joka kerta kuivaa perunapöperöä, kunnes tänä jouluna laitoin perunat uuniin 50 asteeseen yön yli. Jo vain imeltyi ja löystyi! Tytär lähtee jo sunnuntaina takaisin Saksaan, nyyh...Kiva kun kommentoit , Minttu! Voi hyvin!

   Poista
 2. Ihanaa joulu toivottelee juuri blogisi löytänyt, uusi lukija. Täällä immellytettään laatkikkoa isoäidin ohjeita käyttäen. Se on kyllä joulun ehdoton herkku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Taival - tervetuloa! Ja kyllä perunalaatikko oli minunkin herkku nyt kun se onnistui!

   Poista