Makro - objektiivi AF-S Nikkor 40 mm, 1: 2,8G

maanantai 30. syyskuuta 2013

 
Pienen pohdinnan jälkeen olen hankkinut makro-objektiivin Nikon 40 D - digijärkkäriini. En kyllä ymmärrä miksi objektiivissa lukee Micro Nikkor, vaikka makrosta puhutaan. Kamera on vanha, eikä siinä ole pikseleitäkään kovasti, mutta edelleen minulle riittävä. Varsinkin kun nyt saan vihdoinkin kunnon lähikuvia.
 
 

 
 
 
 
Tässä muutama otos eiliseltä luontoretkeltä lähimetsään, jossa mättäällä makoilin kohteita zoomaillessani:
 

 
 
 
Onko teillä kokemuksia makrolla valokuvaamisesta? 
 
Haluaisin alkaa todella perehtyä valokuvauksen saloihin. Tällä hetkellä kuvaan automatiikalla ja käsittelen kuvia PhotoScapella. That´s it.
 
 Kivaa viikkoa!
 
 
 
 
 
 


8 kommenttia:

 1. Hyvin onnistui! Onnea uudelle objektiiville! Minullakin on toiveena uusi objektiivi/kamera... Muuten, minä sain hurjasti irti Nancy's kamerakurssilta, uusi on juuri alkanut/alkamassa. Kysy lisää, jos kiinnostaa, tai googlaa Ordinary Miracles Photography.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sennie! Täytyy googlata tuo mainitsemasi kurssi! Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Kauniita syksyisiä kuvia olet napannut! :)
  Mulla on just tuo sama makro-objektiivi ja mä tykkään kuvata sillä! Olen vasta viime keväästä lähtien oppinut mitä on aukko, aika, iso jne. Siis kuvaillut itse säätäen... Into on kova oppia lisää! :)
  Mukavia kuvaushetkiä sulle uuden objektiivin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullapa on ihania kuvia!!! Nyt saisit opettaa minua noissa säädöissä. Miten sinä opit?

   Poista
  2. Mä kävin sellasen päivän kurssin, jossa käytiin ihan muutama perusasia läpi. Just tuo aukko, aika ja iso -jutut... Niin ja mulla on ystävä, joka on myös harrastanut kuvausta ja häneltä sain myös apua kuvauksen aloitukseen. :) Toki olen myös kuvaillut ja kokeillut, kuvaillut ja kokeillut, kuvaillut ja kokeillut... :) Nyt haluaisin päästä oppimaan lisää jollekkin kurssille!

   Poista
  3. Mun pitäisi käydä myös sellainen kurssi. Ehkä alan kokeilemaan kaikenlaisia säätöjä..

   Poista