Living & Room kutsuilla

perjantai 13. syyskuuta 2013Perjantai-illan piristys oli päästä ihailemaan ja hypistelemään kauniita sisustustuotteita Living & Room - kutsuille. Olen todennut tämäntyyppiset sisustuskutsut tosi kivoiksi, sillä niissä pääsee tutustumaan tuotteisiin oikeassa ympäristössä eli kodissa, vieläpä jos sattuu olemaan oma koti.

Esittelijänä ja tuotteiden edustajana toimi henkilö, jolla on muuten ihana sisustusaiheinen blogi Casa Mimi. Käykää ihmeessä tutustumassa ja liittymässä lukijaksi, mikäli sisustus vähänkään kiinnostaa.

Ja tarttuiko matkaani mitään...? Yllätys yllätys - tämä ihana koru (kai sitä voi itseäänkin "sisustaa")


Ja lisäksi jotakin, joka oli ihana, pehmoinen ja pörröinen juttu ...lahjaksi tarkoitettu :)

Viikonloppuja!

7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että tykkäsit :)

  Itse aloitan Living and Roomin jälleenmyyjänä vielä tässä kuussa ja parhaillaan jännityksellä odottelen aloituspakettia saapuvaksi :)
  Kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea ja menestystä uudelle urallesi - ihania tuotteita ovat! Ja vaikutti aika vaivattomalta tavalta toimia myyjänkin kannalta.

   Poista
  2. Kiitos Marita. Sitä tarvitaan :)
   Joskaan ei tästä nyt ihan uraa mahda tulla, mutta kotenkin on nyt hirvittävä tarve tehdä jotain ihan muuta leipätyön vastapainoksi.
   Ja uskon itse noihin tuotteisiin. On niin monenlaiseen makuun sopivaa, että varmasti löytyy jokaiselle jotain kaunista ja mieluista.
   Oli kiva kun kirjoitit tämän.

   Poista
 2. Minulle on avautunut ihonhoitotuotteiden ja kosmetiikan ihmeellinen maailma, joka on henkireikä ja vastapaino kemistin työlleni. Kivaa on ollut!

  VastaaPoista
 3. Oi,miten Ihania juttuja siellä onkaan ollut!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saikku, eiköstä vain? Ja kuka tahansa saa tällaiset kutsut kotiinsa, jos sattuu edustaja löytymään lähistöltä ;)

   Poista