Valloittava salaisuus 30 - viimeinen osa

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Ole tässä ja nyt!"Meidän tulisi elää nyt, kun elämän syke on vahva. Elämä on hatara rakennelma...hauras, ohikiitävä. Älä odota huomiseen. Ole tässä ja nyt!

Sinulla on elettävänä vain yksi elämä. Parasta olisi elää omaasi.

Mitä tarjottavaa meillä todella on sen lisäksi, keitä olemme ja mitä Jumala on suonut elämäämme? Et ole syntynyt sattumalta; ei ole sattumaa, että tunnet juuri sellaita kaipausta kuin tunnet.

Jumala haluaa, etä todella tietäisit kuka olet. Kannat itsessäsi Jumalan kuvaa. Olet luomistyön kruunu. Sinut valittiin ennen aikoja ja avaruuksia ja sinua rakastetaan kokonaisvaltaisesti ja suuresti. Sinua tavoitellaan ja kosiskellaan; olet Sulhasesi Jeesuksen kiihkeän kaipauksen kohde. Kauneutesi ja elämää antava voimasi tekevät sinusta vaarallisen. Ja sinua tarvitaan." s. 230


Valloittava salaisuus kirja päättyy osaltani tähän. Kiitos, että olen saanut jakaa kirjaa kanssanne! Kiitos John & Stasi Eldredge! Olen itse saanut enemmän kuin arvaattekaan referoidessani kirjaa, jonka lauseet ovat tarkoitettu minulle yhtä paljon kuin teille...
The End
4 kommenttia:

 1. Kirja loppui, mutta ei kai sentään blogisi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina, en malta luopua blogistani...siitä on tullut minulle hyvin tärkeä ja huomaan, että monelle muullekin.

   Poista
 2. Heips Marita,
  hankin kirjan innoittamanasi ja kävimme siitä osan läpi naisporukassamme. Onko teidän naistenpiirillä käytössä jokin kirja tai muu kokoontumisia ryhdittävä/yhdistävä tekijä? Pohdimme tässä juuri ystäväni kanssa jatkokuvioita omalle piirillemme ja kaikki vinkit ovat tervetulleita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut niin monelta, että he ovat blogini innoittamana hankkineet kirjan. Mahtavaa! Ei ihme että se on loppuunmyyty (ainakin oli). Meidän Naistenpiiri on aika moninainen, ei varsinaista kirjaa tai teemaa. Olemme avoimet kaikelle, miten meitä johdatetaan milloinkin :)

   Poista