Tee-se-itse Party Litet

maanantai 9. tammikuuta 2012

Serkkuni Kirsi-Klaudia Kangas on ollut kekseliäs pienestä pitäen. Meillä on ikäeroa 2 kk ja lapsena olimme erottamattomat. Kirsi oli paras kaverini. Hän keksi aina kivoimmat leikit, piirsi hienoimmat piirustukset, keksi hauskimmat tarinat. Eipä ihme, että tänä päivänä hän on taitava toimittaja (artikkeleita mm. Eeva-lehdessä), mediaosaaja, kuvataiteilija, kirjailija, korun tekijä jne...

Kirsillä on oma toiminimi Xenia el, josta voit käydä kurkkaamassa hänen monialaisuuttaan.

Sain joululahjaksi Kirsiltä hänen omatekemiä kynttilänjalkojaan,
  jotka vetävät vertoja Party Liteille. 
 Ne ovat uniikkeja!

Katsokaapa:
 Kirsi on kierrellyt kirpputoreilla ja hankkinut juomalaseja ym. lasiesineitä, joista hän on lasiliiman avulla liimaillut nämä hienot kynttilänjalat!

Tässä vielä kuvia samoista kynttijänjaloista takan päällä:

 

Laitoin punaisen  tuikun, jotta paremmin hahmottuisi lasin muoto
Helmi on ihana yksityiskohta!
Olin aivan haltioitunut nähdessäni nämä lasiesineet.
Nyt bongailemaan kirppareille juomalaseja ym. vastaavaa,
tai ehkäpä omistakin varastoista löytyy!

Mukavaa maanantaita!7 kommenttia:

 1. Tosi hyvä idea. Eipä tarvitse lähteä maailmalta hakemaan Party Lite-kynttilänjalkoja. Parittomia juomalaseja löytyy jokaisen astiakaapista. Ja jos ei löydy, kaiken-maailman-kirpputorit ovat niitä pullollaan.

  Eläköön innovatiiviset sukulaiset!

  VastaaPoista
 2. Hauska idea! Kirpparilta löytyy vaikka mitä! Minulla on mielessä pari vaateideaa, pitäisi vaan lähteä kiertelemään. Meidän kaupungissa vaan ei tahdo olla kunnon kirppareita. Etelämmässä tuntuu olevan huippuja!

  VastaaPoista
 3. Hanneli: Eikös vain ole huippuidea ja helppo toteuttaa?

  PiiaS: Sinun täytyy lähteä tänne etelään kirppareille!

  Irmastiina: Sanos muuta! Vielä hienommat luonnossa!

  VastaaPoista
 4. Upeita!
  Tiesin kyllä loppuunmyydyn tuon kirjan painoksen, mutta uskomatonta, että sain sen ostettua silti Data Universumin nettikaupasta ystävälleni joulupakettiin, vaikka soittokierros moniin kristillisiin myymälöihin ja yhteydenotot moniin nettiliikkeisiin olivat antaneet EI OLE EIKÄ TULE vastauksen. Olin enemmän kuin ihmeissäni. Mutta ihmeitähän tapahtuu... :)

  VastaaPoista
 5. Tinttarus: Ihmeet ovat mahdollisia! Pitäisköhän itsekin hankkia 3. kirja?

  VastaaPoista
 6. Olitpa serkkukulta ottanut kivat kuvat kynttilänjaloistani! Kiitos myös kauniista sanoistasi. Ei tämä arkinen elämä aina niin luovalta tunnu, mutta kirppikset saavat päässäni liikkeelle kaikenlaisia oivalluksia. Suosittelen kierrätystä!T. Kirsi-Klaudia

  VastaaPoista