Valloittava salaisuus 23

sunnuntai 8. tammikuuta 2012Hups heijaa - kaksi kuukautta vierähti tuosta noin vain, enkä ole saanut aikaiseksi pitkään aikaan Valloittava salaisuus- postausta. Sorry kirjaseni!
Nyt on korkea aika kääntää kirjan sivuja ja napata muutama uusi aarre kuten:

"Romanssi (s.128)
Jumalan versio kukista, suklaarasioista ja kynttiläillallisista tulee auringonlaskujen ja tähdenlentojen (!), järvimaisemaa valaisevien kuutamoiden ja heinäsirkkojen konserttien, lämpimässä tuulessa huojuvien puiden, rehevien puutarhojen ja ehdottoman kiintymyksen muodossa.

Romanssin eläminen on äärimmäisen henkilökohtaista. Aivan kuin siitä olisi laadittu käsikirjoitus juuri sinun sydäntäsi varten. Hän tietää mikä saa sinut haukkomaan henkeäsi ja mikä saa sydämesi lyönnit tihenemään." 

"Jumala iloitsee saadessaan ilmoittaa itsensä niille, jotka etsivät häntä koko sydämestään. Hän on tuhlaileva, avokätinen Rakastaja ja hän nauttii saadessaan paljastaa sydämensä meille yhä uudelleen."

Seuraavaksi kirjailija kertoo, kuinka hänen miehensä oli saanut nähdä valtavan vesisuihkun ja seuraavaksi jättiläismäisen ryhävalaan niin lähellä rantaa, että se tuntui mahdottomalta. Mies tiesi, että se oli lahja Jumalalta yksin hänen sydämelleen. Kirjailijakin tahtoi jotain vastaavaa ja pyysi Jumalaa näyttämään, että tämä rakasti häntä.
 
..."Oli alkukevät, aallot murtuivat rantaan, lokit kirkuivat. Kalifornian pohjoisrannikko on kallioista, ja kun jatkoin matkaani, kiersin kallionkielekkeen ja löysin meritähden. Ja tiesin heti, että se oli Jumalan lahja minulle, hänen suudelmansa. Minulle, varta vasten minulle, hän antoi upean meritähden. Hän vastasi kysymykseeni. Kyllä. Hän rakasti minua. Kiitin häntä siitä, ja kun kiersin seuraavan kallion kielekkeen, näin jotakin, mitä en koskaan unohda. Edessäni, takanani, ympärilläni oli satoja meritähtiä. Miljoonittain. Niitä oli violetteja ja oransseja ja sinisiä, kaiken kokoisia. Purskahdin nauruun, ja sydämeni tuntui olevan pakahtumaisillaan. Jumala ei ainoastaan rakastanut minua. Hän RAKASTI minua! Läheisesti, henkilökohtaiseti, kokonaisvaltaisesti.

Hänellä on sinullekin paljon lahjoja. Ehkä olisi hyvä kysyä:

Jeesus, millä tavoin elät kanssani romanssia juuri nyt?

Jumala haluaa elää tämän elämän yhdessä sinun kanssasi ja jakaa päiväsi, päätöksesi, haaveesi ja pettymyksesi. Hän haluaa läheisyyttä kanssasi keskellä arkipäivän hullunmyllyä, kokouksia ja muistioita, pyykinpesua ja kauppalistoja, kimppakyytejä ja keskusteluja, hankkeita ja tuskaa. Hän haluaa vuodattaa rakkautensa sydämeesi ja kaipaa sitä, että vuodatat oman rakkautesi hänen sydämeensä. Hän haluaa sydämesi sisimmän ytimen, sen sopukan, jossa on todellinen minäsi. Häntä ei kiinnosta läheisyys sen naisen kanssa, joka luulet, että sinun pitäisi olla. Hän haluaa läheisyyttä todellisen minäsi kanssa." s.133


Saan olla oma itseni ja lakata yrittämästä olla parempi ja ahkerampi, sellainen, jolla asiat ovat järjestyksessä ja kynnet hienosti muotoillut. Saan levosta käsin elää ja katsella tätä maailmaa. 
Se on ihanaa!

Siunattua ja levollista pyhäpäivää!


7 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle Irmastiina, kun jaksat aina ilahduttaa kommenteillasi ja rohkaista eteenpäin:) ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tulipas tästä postauksesta hyvä mieli! :)
  Ei voi kuin katsoa ulos ja iloita auringon säteistä ja hiljaa leijuvista lumihiutaleista! Kiitos Iskä! :)

  VastaaPoista
 3. Olen
  ihan täpinöissäni ja lueskelen näitä sun vanhojakin postauksia kirjasta. Sain kirjan lainaksi ystävältä ja se on nyt lukemisen alla.Kiitos sinulle näistä!
  Valoa viikkoosi!

  VastaaPoista
 4. Maaka: Kiva kuulla, että näistä saavat toiset hyvän mielen :) Luulen, että suuri enemmistö säikähtää ja hyppää yli kun huomaa, että kyseessä on hengellinen postaus - mikä sinänsä on hirmu sääli..iloa ja lisää iskän lahjoja!

  tinttarus: Tiesitkö, että kirjan painos on loppuunmyyty? Hienoa, että sait lainaksi ystävältäsi! Siunausta!

  VastaaPoista
 5. Eksyin blogiisi ja tuo blgin kuva vaikuttaa aivan täydelliseltä. Itsellän on lähes samanlainen maku sisustuksen suhteen. Ja taisinkin eksyä tänne googlaamalla Riviera Maisonia. Sitten kun näin vielä tuon "Valloittavan salaisuuden", oli pakko tutkia tätä blogia ja olen iloinen kun niin tein. Sisustuspostauksesi lisäksi tämä kirjan postaukset on tosi hyviä! Itse olen lukenut kirjan, mutta taidan jäädä seuraamaan mitä kirjoitat tästä :)

  VastaaPoista
 6. Luisa: kiitos kauniista sanoistasi! Kiva kuulla että kirja on tuttu, pitääpi laittaa pian taas juttua siitä!

  VastaaPoista