Valloittava salaisuus 8

maanantai 20. syyskuuta 2010

Jatkan kirjaa "Valloittava salaisuus",  jonka tiivistelmät alusta asti löydät vasemmalta linkin alta. Kirja kertoo ihanalla tavalla naiseudesta ja minkälaisiksi meidät naiset on luotu. Jos sinua ei kiinnosta tämä kirja, niin voit hypätä suoraan seuraavaan blogiin, mutta olen saanut paljon palautetta ja kyselyitä tästa kirjasta, joten tiedän että kiinnostusta on. Myös haluan, että blogissani on muutakin kuin "hömppää", joka sekin on tärkeää silloin tällöin...

Siispä olemme todenneet kirjan sivuilta, että "Eeva on luomistyön kruunu, monimutkaisin (!), häikäisevin olento maan päällä. Ja myös hänessä näkyy Jumalan kuva, mutta se näkyy vain sillä tavalla kuin naiseus voi siitä puhua. ---Kun olet naisen seurassa, kysy itseltäsi: mitä hän kertoo minulle Jumalasta? Se avaa sinulle ihmeitä.
Ensinnäkin saat huomata, että Jumala on läpikotaisin suhdekeskeinen, että hänellä on sydäntä romanssille. Toiseksi huomaat, että hänellä on kaipuu osallistua seikkailuihin kanssamme - seikkailuihin, joita et voi toteuttaa ilman häntä. Ja lopulta huomaat, että Jumalalla on kauneus, joka voidaan paljastaa. Kauneus, joka on valloittavaa ja voimallisen pelastavaa."

Jatkanpa vielä vähän sivulta 39, kun minua niin inspiroi tämä kirja:

"---mitä muuta naisista sitten tiedämmekin, niin sen ainakin, että he ovat läpikotaisin suhdekeskeisiä. Sillä aikaa kun pikkupojat tappavat toisiaan leikkikentän kuvitteellisissa taisteluissa, pikkutytöt puivat ihmissuhteita. ---Useimmat naiset määrittelevät itsensä ihmissuhteidensa ja niiden laadun perusteella. Olen äiti, sisko, tytär, ystävä. (Kappas vain, mitä laitoinkaan profiiliin blogissani!) Tai olen yksin. En tapaile ketään, tai lapseni eivät käy luonani, tai ystäväni tuntuvat etäisiltä. Tämä ei ole naisen heikkoutta---se on loistoa, joka kuvastaa Jumalan sydäntä."

---ja seuraavaksi tulee hienoin oivallus, mitä kirja tarjoaa, mutta jaanpa sen vasta seuraavalla kerralla...

3 kommenttia:

 1. Vastavierailulla. Kiitos kutsusta! :)
  Useamman sivullista selaillin taaksepäin ja monipuolisia juttuja löyti blogistasi ja niitä oli tosi kiva lukea!
  Pidin näistä kirjanäytteistä... nyt ei mitenkään kokonaiseen kirjaan pysty keskittymään joten nautin näistä jakamistasi ajatuksista! Kiitos niistä

  Näkemisiin uudestaankin

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maaka! Minua ilahdutti viestisi tosi paljon - siunausta sinun elämääsi!

  VastaaPoista
 3. täällä lukusilla:)
  kirja vaikuttaa mielenkiintoselle!

  VastaaPoista