Lissabon

tiistai 7. tammikuuta 2020

Päätös valita Portugali hääpäivämatkakohteeksi oli helppo. Kohde valikoitui vasta marraskuussa tyttären saatua työvuorolistansa. Nimittäin päätimme, että valitsemme kohteen sinne minne tyttärellä on lento uudeksi vuodeksi. Eli yhtä hyvin olisimme voineet olla Oulussa :)

Lissabon kohteena olikin mitä mainioin. Tytär palasi heti vuodenvaihtuessa takaisin kotiin ja me jatkoimme lomaa viikon verran tutustuen paitsi Lissaboniin myös n. 300 km päässä olevaan Porton kaupunkiin.

Alkuvaikutelmia Lissabonista: sumu, kolisevat punaiset ja keltaiset raitiovaunut, ylä - ja alamäet, kaakelit, värikkäät, hieman kulahtaneet talot, rautaparvekkeet ja pyykit roikkumassa niiltä. Kahvilat ja ravintolat. Joka päivä söin paikallista kuuluisuutta, taivaallisen hyvää Pastel de Nata - leivonnaista Caffe Americanon kanssa. Tässä kaupungissa on hauska, rento ja boheemi meininki.











































Seuraavaksi laitan matkakuvia Portosta, joka oli vieläkin mielenkiintoisempi kaupunki ja joka osasi yllättää hieman ränsistyneen ulkokuoren alta monet kerrat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti