Toisena päivänä Maspalomaksessa

tiistai 31. toukokuuta 2016

Toinen päivä on kääntynyt iltaan. Minulle on selvinnyt, että Maspalomas on maakunta Gran Canarialla ja Meloneras kaupunki jossa asun.

Olen käynyt katsastamassa tyttäreni Palm Beach hotellin, mutta vain aulassa. Se on saksalainen viiden tähden hieno hotelli. Itse asun kivanheiton päässä Dunaoasis apartementoksessa. Tytär työskentelee hotellin ravintolassa. Hänellä on aamu- ja iltavuoro ja keskipäivä vapaata. Työt ovat tilausten vastaanottamista ja tarjoilua salin puolella tai tiskaamista ja aterimitsien kiillottamista keittiön puolella. Toki muutakin.

Tytär lähti Maspalomakseen Gran Canarialle yhdessä opiskelukaverinsa Roosan kanssa ja he asuvat hotellissa ihan normi hotellihuoneessa, joka siivotaan viikoittain. Pesula pesee heidän vaatteensa.  He saavat kolme kertaa päivässä ruuan henkilökunnan kanttiinissa. Se on heidän palkka. Lisäksi lentoliput maksettiin ja työnantaja tarjoaa ilmaisen espanjankielen kurssin.

Työkaverit eivät puhu juuri muuta kuin espanjaa, ja olin hämmästynyt miten nopeasti tytöt olivat oppineet espanjankielen. Ehkä juuri sen takia!

Kaikenkaikkiaan vaikuttaa kivalta, rauhalliselta ja turvalliselta harjoittelupakalta!

En pysty lataamaan kuin muutaman kuvan, joten nyt saatte paljon tekstiä ja vähän kuvia :)
Alemmassa kuvassa on Palm Beach hotelli.

Mina Eleonora ja Roosa


Tyttöjen työpaikka Palm Beach hotelli katsottuna minun apartementoksesta
4 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa sinne lämpimään....kiva paikka,oltiin siellä kahdesti viime vuonna.Pala sydäntä jäi sinne hiekka dyyneille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kahdesti?! Toisaalta en ihmettele, sillä onhan tämä mukavan rauhallinen ja kaunis paikka. Voisin tulla itsekin uudelleen :)

   Poista
 2. Kyllä olette sellaisia kaunottaria, että huh!!

  VastaaPoista