Tuolipohdinta jatkuu...

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Jokin aika sitten pohdiskelin täällä blogistaniassa tuoliasiaa klikkaa tästä

Kyseiset tuolit ovatkin olleet ykkössijalla, olisivathan ne niin edullisetkin, mutta viime viikolla törmäsin Askossa tuoleihin, jotka pysäyttivät oitis. Istahdin tuolille ja voi, miten miellyttävältä se tuntui. Ei nihkeää nahkaa, ihanan pehmyt ja vaikutti melkoisen tukevalta.

Ja näyttäisivät tosi hyviltä hehtaarilamppujeni kanssa!

Kyseessä on uutuusmalli Adele:
Vitsit, nämä tuolit olisivat jotenkin NIIN mageet...

Oli siellä melkein samanlaisia vaaleampanakin, Andorra - tuoli nimittäin:


Luonnossa vaalea väri näyti hieman kulahtaneelta (ja käsinojat valahtaneelta). Musta värinä olisi armollisempi käytössä.

Hintaa molemmilla on n. 200 € / kpl, joten täytyy alkaa kytätä tarjoushintoja - tai säästää.

Mitä te tykkäätte näistä tuoleista?


12 kommenttia:

 1. Just gorgeous, both of them. Slightly prefer the dark colour.
  You are going to have such beautiful chairs.
  Aussi-mummo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Aussi-mummo of your opinion, which I really do appreciate :)

   Poista
 2. Hyvä "kontrasti" uusille valaisimille! Peukutan! t. Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiva! Musta tuntuu, että nuo tuolit täydentävät lamppuja. Mitkään minimaaliset eivät nyt sopisi.

   Poista
 3. Mielestäni mustissa on paljon kauniimpi muoto ja miellän ne ihan sinun tyylisiksi :) Vaaleiden tuolien käsinojat on jotenkin valahtaneen oloiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuota arvostan: minun tyyliset ;) Olen ehkä viehättynyt näyttäviin juttuihin, ei mitään pikkusievää, valitettavasti yleensä viehätyn kaikkeen mikä osoittautuu kalliiksi.. Just olen samaa mieltä, mustat ovat kauniimmat kuin valahtaneet vaaleat :)

   Poista
 4. Sinisenä esitetyt on muodoltaan paremmat, joka varmaan selviää tuntemuksilla kun niissä istahtelee pitkittäin ja poikittain. Kumpaakaan mallia ei pysty kalusteverhoilijaa kevyempi purkamaan pesulle, joten voiks ne esim vesipestä (kastelu/vesi-imuri). Tumma väri viehättää, mut sinisestä tulee mieleen, että pitäiskö sun saada ruskeat niiden ... lamppujen pariksi. t Jari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jari, nuo tuolit eivät ole siniset vaan ihan pikimustat! Kuvissa tosiaan näyttävät tummansinisiltä. Hyvä huomio tuo kestääkö vesipesun.Tuoleille aina tulee jotakin ei - toivottua..

   Poista
 5. Vaaleat ovat niin ihanat! Rakastuin heti!<3 hinta kyllä aika tyyris etenkin opiskelevan kotiäidin lompakolle! Noora/ www.noorajatuukka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa vaaleat näyttävätkin hyviltä, mutta luonnossa kyllä mustat olivat tyylikkäämmät. Kallithan ne ovat eikä mullakaan ole varaa kuin yhteen tuoliin :)

   Poista
 6. Hienoja tuoleja, vaalea väri näyttää omaan silmään kivan keväiseltä! Kiinnitin huomiota valokuvatapettiin siinä vieressä, ollaan kovasti viimeaikoina katseltu ja puhuttu niistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea onkin kiva kuvissa mutta luonnossa ei yhtä kiva. Enpäs huomannutkaan maisematapettia ennen kuin nyt, täytyi ihan tarkistaa!

   Poista