Magee viikonloppuni

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Viime päivät ovat olleet varsinaista herkuttelua ja juhlatunnelmaa. Naistenpiiriä, ystävänpäivää ja huipentumana pojan synttärit. Jes, sain pojan ystävänpäivälahjaksi 16 vuotta sitten :)

Torstaina päätin ilahduttaa naistenpiiriläisiä K-marketin vaaleanpunaisella alkoholittomalla mansikkasiiderillä, johon päädyin pelkän värin vuoksi. Juoma olikin yllättävän hyvää ja raikasta kuplivaa!


Eilen tein retken ystävättärien kanssa Keravan parhaimpaan vaateputiikkiin Graceen, jossa saimme hipelöidä ihania kevätuutuuksia. Tämän jälkeen kävimme leivoskahvilla kulttuurikahvila Introssa. Suosittelen, siellä taarjolla myös gluteenittomia itsetehtyjä leivonnaisia
Tänään meillä oli pojan synttärijuhlat.
Olohuonettamme kaunisti erikoinen orkidea, jonka sain lahjaksi naistenpiiriläiseltä, ihanalta ja rakkaalta Irjalta!
Kävin hakemassa Vanhassa Kauppatalosta maailman ihanimmat (ja mageimmat) mustikkabebet ja suolaiset piiraat. Siellä oli Cafe Dreams in a Cake, valtakunnallinen kahvilapäivä siis.
Itse leivoin marjaisanjuustokakun, joka sai paljon kehuja, siitä huolimatta että ulkonäkö ei ollut ihan loppuun asti viimeistelty:

On herkuteltu, nautittu ystävien ja sukulaisten seurasta ja auringonpaisteesta. Ihan hyvä fiilis aloittaa uusi viikko, joka monelle on hiihtolomaviikko. Meidänkin miehet lähtevät reissuun, joten minä saan olla ihan itsekseni. Sellaista aikaa, mistä tällä hetkellä haaveilen, olla yksin omien ajatusten kanssa - ihanaa!En malta olla laittamatta loppuun kuvaa siskosta ja uudesta autosta - kuplavolkkari hieman nykyaikaistetussa muodossa. Nyt tiedän mikä on mun auto seuraavaksi!


Ihanaa viikkoa teille kaikille blogisiskoille! Pitäkää lippu korkealla, tehkää hyviä asioita ja ajatelkaa kaikista kohtaamistanne ihmisistä hyvää ja miten voitte heille tuoda jotakin, mikä rohkaisee ja nostaa sen sijaan että heille tulisi lisää taakkaa.

Näissä ajatuksissa....


Marita4 kommenttia:

 1. Olipa kivoja tunnelmia, t. Kati :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli ja kaikenmoista makeaa - no, onneksi ei tule joka päivä juhlittua :)

   Poista
 2. Moi,

  Törmäsin tässä postauksessasi http://marita-honeymilk.blogspot.fi/2012/06/keittioremontti-osa-14-valkoinen.html kivannäköiseen kelloon.

  Muistatko vielä mistä hankit sen? :) Ihan samannäköistä tuskin enää löytyy, mutta jos jotain vinkkiä saisi mistä voisi lähteä samantyyppistä hakemaan.

  Kiitos! T. Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heini! Hankin kellon paikallisesta sisustuslikkeestä, joka on jo lakkautettu, mutta olen nähnyt vastaavia kelloja esim. Stockmannilla. Lykkyä tykö!

   Poista