Lomareissu alkamassa: Garmisch - Partenkirchen

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Hunajaa ja maitoa - blogi hiljenee hetkeksi, sillä seikkailijamieheni vie osan perheestämme Saksan Baijeriin kiipeilemään vuorille. Eräs kesä teimme pyöräretken Tukholmaan, joten haasteet näyttävät kasvavan. Mitä lie mielessä ensi vuonna?
 


Huomenna matka alkaa Finnairin aamulennolla Muncheniin, josta jatkamme junalla Garmisch - Partenkircheniin. Siellä meitä odottaa huoneisto Cornelia - alppitalossa, jossa meillä on käytössä 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja terassi. Asuntomme sijaitsee kylän keskustassa. Hinta 9 yölle (viidelle hengelle) ainoastaan 720 €. Koko matkan hinnaksi tuli 360 € henkeä kohden.
 
Asuntomme kiva yksityiskohta


Miehen pojalla ja hänen tyttöystävällään on mukana täydet kiipeilyvarusteet, mm. 15 kg köyttä, kypärät ja valjaat.
 

Taustalla näkyy kuuluisa Garmisch-Partenkirchenin hyppyrimäki!
Itse ajattelin kulkea tasaisia vaelluspolkuja (jos sellaisia löytyy), mutta olisihan se hienoa päästä näkemään (ja kuvailemaan) huikeita maisemia korkealta vuorelta. Ja alas päässee aina hissillä?

Luvassa on siis ekstreemiä hyvässä säässä, tällä hetkellä lämpötila näyttää sielläpäin olevan +30° C. 
Hiukan jännittää, sillä kunto ei ole aivan huipussaan ja vaelluskenkiäkään en ole kunnolla sisäänajanut. Koitan laittaa matkakokemuksiani heti kotiin palaattuamme.

Auf Wiedersehen!

2 kommenttia:

  1. Teille tulee varmasti mahtava reissu! Olen käynyt noissa upeissa maisemissa kymmenisen vuotta sitten. Enää ei ole asiaa noin vaativiin maastoihin :) Nauttikaa!

    VastaaPoista