Lillsemester - aloitus Turusta

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kotona tekemistä riittää, joten on hyvä irtaantua arkirutiineista, suursiivouksista ynnä pihan - ja ruuanlaitoista muutamaksi päiväksi... 

Tänä kesänä lyhyt perhelomamme suuntautui Ahvenanmaalle.

Hyppäsimme Saksasta noudettuun Mondeoomme (meille uusi auto) ja ajoimme Turkuun Omena- hotelliin (not expensive, you know...)

miten siellä takapenkillä?


En tahdo kuvaan!



Turussa oli mukavan leppoisaa...

Vaikuttava Turun tuomiokirkko

Aurajoen rannalla

Turussa on ihan pakko käydä maankuulussa Pizzeria Denniksessä (tässä vaiheessa heitin hyvästit Go-Fat-Go-dieetille - hetkeksi).
 Valinta oli vaikea, sillä ruokalista on todella runsas. Lopulta päädyin Sauli- pizzaan:


76. IL PRESIDENTE XII SAULI.............................................................................15,60
• jättikatkaravun pyrstöjä, katkarapuja, sinisimpukoita, surimia, kapriksia, valkosipulia, paneroituja mustekalarenkaita,
tilliä ja Presidentin marinadia
 



Ei ollut huono valinta. Nuo ruskeat viirut olivat huippuhyvää makeahkoa kastiketta (Presidentin marinadia) - nam!

Turkuun kohdistui paljon odotuksia sen takia, että olin päättänyt ostaa sieltä juhlamekon isäni 80v. juhliin. Pieni paniikki meinaa iskeä, jos juhlat ovat jo viikon päästä, eikä puvusta tietoa. Varsinkin kun valikoima alkaa olla harmillisen vähissä.


Onneksi löysin italialaisen i Bluesin pikkumustan Le Follie - liikkeestä, jossa oli alkanut sopivasti ALE edellispäivänä. Edellisen postauksen kuvissa puku näkyy paremmin, mikäli joku on siitä kiinnostunut :)


Kuvassa pikkumusta vasemmassa laidassa, loput mekot ovat siskojeni (meillä oli muotinäytös mökillä :))
 Illemmalla kävin tyttären kanssa leffassa katsomassa Itseilkimys II.
 Ei ihan kuulu repertuaariini, mutta olihan se hauska animaatio :) 
Miehet olivat...no futismatsissa tietysti!


Matkakertomus jatkuu.... luvassa yllättäviä käänteitä, joten pysy linjoilla ;)




3 kommenttia:

  1. Jes, pitääpä Turun reissulla käydä Pizzeria Denniksessä, se on tosiaankin maankuulu, ellei kuuluisampikin.. sanovathan että Bechamkin olisi syönyt sen pizzaa. ;)
    Muutenkin Turku on kiva kesäkaupunki, vaikka näin loppukesästäkin kunhan vaan aurinkoa riittää. Opiskelin siellä nuorempana muutaman vuoden.

    Kauniita mekkoja, ja erityisen kaunis tuo sinun pikkumusta. Katsoin sitä muista kuvista. Ja hulppea tuo sinun hiustenpidennyksesi.
    Muistaakseni kerroit myös marokkolaisesta shampoosta joka tuuheuttaa suomalaisen hiuslaadun. Itse löysin Moroccan-tuotteet viime keväänä, ja olen ollut niihin tyytyväinen, varsinkin tuuheuttavaan shampooseen, joka sopii luonnonkiharaan mutta silkinliukkaaseen nopeasti rasvoittuvaan tukkaani. Nyt on pesuväli lyhentynyt. Arganöljy sen tekee. Erikoista että öljy ei rasvoita hiuksia. Öljystä puheenollen, myös kookosöljyä olen laittanut latvoihin, ja sekin sopii hyvin.

    Ihanaa loppukesää sulle! Blogisi on mielenkiintoinen, poikkean tänne aina kiireiltäni virkistymään ja saamaan vinkkejä naisellisista asioista <3

    tv. "se nuori viiskymppinen kolmen lapsenlapsen mummi"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi! Se oli vuosi sitten kun kerroin Argan - öljyshampoosta. Pesin juuri tänä aamuna sillä hiukseni. Ihmeainetta :) Pitääkin kokeilla myös kookosöljyä. kiitos vinkistä! Mukavaa kesän jatkoa sinullekin!

      Poista
  2. Onpas miehesi niin reunalla aurajokea, se on aina ruskeaa vettä.

    VastaaPoista