Maritas Miracle - kaikenlaisia pikkuihmeitä

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ihme, hiukseni kasvoivat 5 minuutissa!


Salaisuus löytyy tästä paketista...


Olen aina haaveillut pitkistä hiuksista ja tänä päivänä se käy ihmeen helposti.

No, mennäänpä asiaan.

Varsinainen ihme oli tänään postissa tullut toinen kirjelähetys


 Hurjan jännää omistaa ihkaoma yritys!

Liikeyritykseni sisältö paljastuu oikeassa laidassa olevasta linkistä, jota voit käydä klikkaamassa. Huippukosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita. Laitan mieluusti testereitä, mikäli olet kiinnostunut. Varsinkin sinä, joka seilaat merkistä toiseen, etkä onnistu löytämään sopivaa sarjaa (niinkuin minä aiemmin). Voin melkein taata, että seilaamisesi pysähtyy tähän tuotteeseen.

Se oli pieni mainospuhe, mutta ihan aidosti voin hyvällä omallatunnolla myydä Mary Kay - tuotteita.

Sitten yksi hurahdus, johon ryhdyin eilen aamulla:


Go Fat Go - dieetti.

Pitäisi saada kiusalliset makkarat vyötäröltä eli 2-3 kiloa pois, varsinkin kun isot sukujuhlat ovat tasan kuukauden päästä.

Ruokalista (=dieetti) on liimattu jääkaapin oveen ja sitä orjallisesti noudatan KUNNES ne kilot ovat häipyneet. Ja toivon mukaan myös pysyvät poissa uusien ruokailutottumuksieni myötä :)

Käyn myös kerran viikossa kahvakuulajumpassa ja kaksi kertaa juoksulenkillä (tunnin ja puolen tunnin). Eilisestä lähti jo 800 g. Huikeeta!

Kuva iltapalasta:
Rasvatonta maitorahkaa ja sokeritonta mehukiisseliä.
Parasta tässä dieetissä on, että pitää syödä useammin kuin mihin olen tottunut, joten nälkä ei pääse yllättämään. Myös ainesosat ja ruuat on helppo hankkia ja valmistaa.
 
Lopuksi vielä, elän jännittävissä tunnelmissa, sillä mies on nyt Saksassa autonhakureissulla ja kuulemma löytänyt tosi hyvän auton. Tosin minua hieman huolettaa, kun hän mainitsi, että siinä on kasettisoitin...

No, torstaina selviää, minkälaisen juhannusauton saimme...





9 kommenttia:

  1. On kyllä hieno toi sun uusi tukka:) Sopii hyvin. Mua kiinnostaisi tietää minkälainen kiinnitys systeemi siinä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tea! Ihan simppeli kiinnityssysteemi eli klipseillä kiinni omiin hiuksiin. Tosi kätevä ja helppo!

      Poista
  2. Hienot hiukset, tsemppiä diettiisi.Täytyypä käydä tutustumassa kosmetiikkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Jos haluat tutustua kunnolla, niin klikkaa kohtaa "Läheta ilmoitus kiinnostuksestasi", niin laitan sinulle salasanan :)

      Poista
    2. Kaisa, kiitos yhteydenotostasi! Laitan sinulle huomenna viestiä...

      Poista
  3. Löysin blogisi toisen blogin kautta... Minäkin myin Mary Kayn kosmetiikkaa vuosia sitten ja täytyy myöntää, että laadukkaita tuotteet todella ovat. 15 vuotta vanhat luomivärit vieläkin käytössä (vaikka niiden parasta ennen päiväys lienee mennyt aikaa sitten :) Käytin silloin jotain heidän puhdistustuotetta, missä oli samassa puhdistusaine, kasvovesi ja hieman kuorivia rakeita. Se oli paras ihonhoitotuote, mihin olin törmännyt, sain näppyläisen ihoni parissa viikossa kuntoon. Olikohan se tuota Time Wise -tuotesarjaa? Onko sitä vielä saatavilla?
    Onnittelut uudesta toiminimestä! Onnea ja menestystä urallesi!! Jään lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hanna! Tervetuloa lukijakseni! Koitan pienen kesäloman jälkeen aktivoitua uudelleen kirjoittamisen suhteen. Hauska kuulla, että olet myynyt Mary Kayta. Taisit olla ensimmäisiä...tuotteet ovat edelleen laadukkaita ja Time Wise on kasvanut Miracle Setiksi, jossa on päivä- ja yöseerumit. Tahtoisitko kokeilla tai ostaa? Tai mikä estää sinua aloittamasta uudelleen?

      Poista
  4. Heh, olen kokeillut myydä pariakin tuotetta ja aina todennut, ettei minusta ole myyjäksi. Jos voisin jäädä kokonaan kotiin, niin toki jokin myyntityö saattaisi kiinnostaa. Mutta nyt harjoitan omaa ammattiani ja lisäksi teen taidetta + miljoonaa muuta projektia, joten aika ei vain riitä. Kiitos kysymästä kuitenkin! Voisin jossakin vaiheessa kokeilla tuotteita, mutta taloudellisesti elämme vielä seuraavan vuoden niin tiukilla (lapset kotihoidossa), että en pysty kosmetiikkaa ostamaan. Myös luomivärejä olisi kiva päivittää, jos samat luomivärinapit on vielä käytössä? Esitteen mielelläni ottaisin, jos sellaisen viitsit lähettää? Pidän myös itse kahta blogia, jotka löytynevät nimeäni klikkaamalla, jos kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla tuntuukin olevan monta rautaa tulessa! Kävin lukemassa toisessa blogissasi ja liityin samantien seuraamaan sitä :) laita minulle osoitteesi sähköpostiini, niin saat uusimman Beauty Bookin ja voin myös laittaa sinulle salasanan verkkosivuille, josta näkee tuotteet ja hinnat, saa meikkivinkkejä ym. hauskaa. Virkistäviä kesäpäiviä!

      Poista