Mainos

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Olen aloittanut itsenäisenä ihonhoitokonsulttina, joka esittelee ja myy Mary Kay - kosmetiikkasarjaa. Koulutusvaihe on vasta menossa, olen enemmän kuin innostunut tästä uudesta työstäni, jota vielä kutsun harrastukseksi - mukavaksi sellaiseksi!

Elämä on täynnä yllätyksiä! Miksi en kokeilisi jotakin aivan uutta?

Haluatko toimia emäntänä ihonhoito/meikkaustilaisuudessa?

Kutsu pari ystävääsi, sukulaistasi, naapuriasi, työkaveriasi ja järjestä heille mukava hemmotteluhetki. Saatte rauhassa tutustua Mary Kay-tuotteisiin ja ostopakkoa ei todellakaan ole. Tosin useat (kuten minä) ihastuvat näihin laadukkaisiin tuotteisiin, niin etteivät he enää muita tuotteita halua käyttää ;) Lahjaksi illan järjestämisestä saat valitsemasi Mary Kay-tuotteen, sinänsä arvokas etu.


Aina parempi jos asut pääkaupunkiseudulla tai Itä-Uudellamaalla. Samalla saamme oivan tilaisuuden tutustua toisiimme henk. koht. ;)

Tämä oli mainos, mutta hyviä asioita kannattaa täällä jakaa ja emmeköhän me blogisisaret halua hyvää toinen toisillemme tavalla tai toisella...? Jos kiinnostuit, voit laittaa vaikka sähköpostia vasemmassa laidassa sijaitsevaan osoitteeseeni.

6 kommenttia:

 1. Kyllä uudet asiat ja haasteen piristävät ja tuovat virtaa arkeen! Onnea ja menestystä sinulle tähän uuteen projektiin - olen varma, että olet nainen paikallaan tässä(kin) jutussa :)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olen ihan liikuttunut kauniista sanoistasi Ellis! Sinä myös olet täynnä virtaa ja ideoita!

   Poista
 2. Hei Marita! Onnea sinulle! Toivon, että menestyt tällä "uralla" jonka olet valinnut. Tiedän, että varmasti olet hyvä. Menestyt kaikessa mihin tartut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisa!! Minusta tuntuu, että ura valitsi minut :) kiitos rohkaisevista sanoistasi. Olen iloinen, kun olen tutustunut sinuun!

   Poista
 3. Onnea uuteen "harrastukseen". Jouduin poistamaan filosofiablogini, kun se oli muuttunut aivan, kun olin lomalla. Siihen oli tullut linkkejä, joita en ollut laittanut, ja ulkoasu oli muuttunut ja kuvat häipyneet. En ymmärrä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Juuri kun löysin sen ja se oli niin hyvä! Luin jopa Naistepiirissä viimeisimmän postauksesi kaikille, aiheenamme oli kätkössä olevat aarteet. Se sopi niin hyvin aiheeseen. Toivottavasti aloitat uuden samantyyppisen blogin :)

   Poista