Kun kaikki keinot pettävät

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Tässä auto-onnettomuudessa 27.4.2011 menehtyneen pastori David Wilkersonin viimeinen saarna

by David Wilkerson | April 27, 2011"Uskominen silloin, kun kaikki näyttää olevan mennyttä, miellyttää Jumalaa kaikkein eniten. Jeesus sanoi Tuomakselle: "Sen tähden, että minut näit, sinä uskot. Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat!"(Joh.20:29).
Siunattuja ne, jotka uskovat silloin, kun rukousvastauksista ei ole tietoakaan. He luottavat toivoon, kun kaikki keinot pettävät.
Joku on ehkä joutunut toivottomaan paikkaan. Toivo on lopussa, kaikki keinot käytetty. Joku läheinen tietää kuolevansa pian, eivätkä lääkärit anna enää toivoa. Kuolema näyttää tulevan vääjäämättä. Toivo on poissa. Ihmettä, jota on rukoiltu, ei näytä tapahtuvan.
Silloin juuri saatanan voimat hyökkäävät mieleesi pelolla ja vihalla. Mielesi täyttyy hämmentävistä kysymyksistä: "Missä on Jumalasi? Sinä rukoilit, kunnes kyyneleet loppuivat. Sinä paastosit. Sinä turvasit lupauksiin. Sinä luotit."
Jumalaa pilkkaavia ajatuksia nousee mieleesi: "Rukous petti. Usko petti. Älä hylkää Jumalaa, mutta lopeta häneen luottaminen. Se ei kannata!"
Mieleesi on ujutettu jopa epäilyjä Jumalaa olemassa olosta. Näitä välineitä saatana on käyttänyt kautta aikojen. Demonit ovat näin hyökänneet kaikkien aikojen hurskaimpia miehiä ja naisia vastaan.
Niille, jotka vaeltavat juuri nyt kuoleman laaksojen ja varjojen läpi, kuuluu tämä sana: "Itku jatkuu läpi pimeyden ja hirveiden öiden. Siinä pimeydessä kuulet pian Isän kuiskauksen: "Minä olen kanssasi. En voi kertoa sinulle juuri nyt, miksi käyt läpi näitä asioita, mutta jonain päivänä kaikki selviää. Näet sitten, että se kaikki oli osa suunnitelmaani. Se ei ollut vahinko, eikä se ollut sinun epäonnistumisesi tulosta. Pysy lujana. Anna minun syleillä sinua kivun hetkinä."
Rakkaani, Jumala on aina toiminut ainoastaan hyvyytensä ja rakkautensa tähden. Kun kaikki näyttää olevan lopussa, hänen rakkautensa voittaa. Pidä lujasti kiinni uskostasi. Pidä kiinni hänen Sanastaan. Täällä maailmassa ei ole muuta toivoa".

Edit:
Huom! Edellä oleva artikkeli ei ole kirjasta "Valloittava Salaisuus", vaikka laitoinkin sen tunnisteeksi. Olen ajatellut koota kaikki samantyyyppiset postaukset samaan paikkaan. Edellä oleva on suora käännös (lainaus) David Wilkersonin kotisivuilta.


7 kommenttia:

 1. Mimmi: kaunista ja totta - ihana kuulla sinusta piitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 2. Elliksen kautta tänne blogiisi päädyin ja klikkasin tuosta sivusta "Valloittava salaisuus"-kohdan. Kiiiiitos kirjavinkistä! Ja mies kiittää äitienpäivälahjavinkistä, joksi kirja saman tien päätyi. Luulenpa, että itse myös laitan kirjaa lahjan muodossa jakoon ystäväpiiriini.
  Aion myös lukea ajan ja ajatuksen kanssa nuo aikaisemmat kommenttisi kirjaa koskien.

  VastaaPoista
 3. Koskettava saarna...
  Aion myös hankkia tuon kirjan..:))

  Aurikoista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Viipi: Ihanaa jos joku on löytänyt mieluisan äitienpäivälahjatoiveen! Pitää kohta taas referoida kirjaa. Halit!

  Irmastiina: Kiitos ja sinulle myös aurinkoista viikkoa siunausten kera!

  VastaaPoista
 5. VOih, yksi aikamme mahtavimmista saarnaajista on poissa :/ Mutta Jumalan suunnitelma on jotain, jota me ihmiset emme voi ymmärtää. Kuuntelin sunnuntaina Taivaan ja maan -väliltä lähetystä ja siinä Leo Meller sanoi, että on IHME, että hänen vaimonsa on elossa. Kuvat turma-autosta ovat sen verran järkyttäviä... Ehkä tämä herättää ihmisiä lukemaan Wilkersonin kirjoja ja näin avaamaan silmät nykyajalle. Niin ainakin toivon!

  Kaunista toukokuun viikkoa Marita!

  VastaaPoista
 6. Maria: Minullekin tuli mieleen, että tällä tavalla ihmisiä herätellään - ja tuossa saarnassa on aika vahva sanoma. Ihanaa, kun olet ystäväni, Maria! Valoisaa ja kaunista viikkoa!

  VastaaPoista