Laura Ashley

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Tulette saamaan aimo pläjäyksen Laura Ashleytä, sillä olin tänään Laura Ashleyn asiakastilaisuudessa. Sain luvan kuvata ja tehdä jutun blogiini. Englantilainen Laura Ashley on suuri suosikkini. Tosin viime aikoina olen alkanut kallistua pelkistetympään suuntaan. Mutta aina LA:n tavarat saavat minut huokailemaan ihastuksesta. Niissä vain on jotain...
Tervetuloa liikkeeseen!
Laura Ashleyn näyteikkunat ovat aina upeita


Meille oli valmistettu buffettipöytä kuoharin kera
Aloitetaan sohvatyynyistä. Olen hankkinut itselleni muutaman sohvatyynyn, mutta nyt tyydyin vain ihailemaan, sillä pitäisi olla selkeä suunnitelma ja kokonaiskuva, mitä haluaa (ovat ne sen verran arvokkaita).
 Jostain syystä tuo punainen aina viehättää, oli sitten joulu tai ei...
 Tummaa ruskeaa ja pinkkiä, aika räväkkä yhdistelmä...
 Neuletyynyt ovat supersuosittuja - tässä hyvä idea vanhalle villapaidalle...
Huomatkaa ihanat yksityiskohdat joulutyynyssä.
Loput kuvat säästän tuleviin postauksiin, joten paljon kivaa katseltavaa tulossa... Ai niin, paikan päällä oli Plaza Koti lehden päätoimittaja kertomassa trendeistä maailmalla ja ne ovat: spaat, tekniikka lisääntyy kodeissa, isot makuuhuoneet yhdistettynä kylppäreihin, valkoisten keittiöiden rinnalle tulossa värit ja puunväri, avokeittiöt edelleen IN ja uusi trendiväriyhdistelmä tulee olemaan vihreä-musta (vihreä on kesän vihreä). Eli nyt me tiedetään :)

6 kommenttia:

 1. Laura Ashleyn liike on kyllä ihana, kuten heidän luettelonsakin, jonka voi netistä tilata itselleen pientä korvausta vastaan. Olen sen kahtena vuonna tilannut ja onhan sitä mukava selailla. Onpa mukava aihe; odotan innolla tulevia postauksia:)

  VastaaPoista
 2. Oi oi oi, mikä postaus, huippu! Ihania tuotteita, voisin ostaa kaikki LA:n tuotteet ;) Ja nuo kuvassa komeilevat jalkalamppu ja ikkunassa oleva pöytävalaisin saivat tämän naisen sulamaan :) Olisivat niin kauniita tyttäreni huoneessa. Ja nuo tekstiilit ja niiden ihanat pastellisävyt, nam :D Lisää postauksia odotellen <3

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita ja ihania! Innolla odotan lisää ihania kuvia. Ihanat värt ja niiden yhdistelmät, huoh, kun sais itselle, mutta taitavat olla niin kalliita, että jää unelmoinniksi.
  -päivi-

  VastaaPoista
 4. Mäkin pidän noista LA:n jutuista! Aina Helsingissä käydessä tuonne pitää päästä.Vaikken kaikkea sieltä kotiini halua niin siellä puodissa silmä kyllä lepää :)
  Iloista viikonlopun odottelusa sinulle :)

  VastaaPoista
 5. OOh mikä paikka ja missäpäin Helsinkiä ? Minä lähinnä noita kankaita ja muita juttuja ihastelin :=)
  Lisää kuvia oli niin paljon upeita juttuja!

  VastaaPoista
 6. Soile: Niin juuri, ihan katseleminen on elämys..minäkin keräsin katalogeja jossain vaiheessa ja olen säilyttänyt ne kaikki.
  Johanna: Teillepä mahtuisikin hyvin heidän tuotteitaan! Ja tyttärelle LA:t ehdottomasti ovat must!
  Päivi: Mutta onneksi katseleminen on ilmaista! Minullekin ne jäävät haaveeksi suurimmalta osin.
  Riitta: Iloista viikonloppua sinullekin!
  Wilhelmiina: Laura Ashley on Pohjois-Esplanadilla Helsingissä. Laitan pian kankaista ja tapeteista kuvia..

  VastaaPoista