Tyttöjen ilta ihanassa kodissa

keskiviikko 17. heinäkuuta 2019


Takaisin kotikulmilla.

Olen pyhittänyt tämän viikon kotitöille. Ajattelin tehdä joka päivä pari projektia kuten eilen siivosin saunaosaston, tänään makkarin sekä terassin ja huomenna jatkan kenties olkkarin siivoamisella. On luksusta kun on kerrankin aikaa keskittyä tähän ns. pakkopullaan. Tai oikeastaan on ihan kiva herätä ajoissa, keittää pannullinen kahvia, laittaa tukka ponnarille ja ryhtyä toimeen. Ja onhan se mukavaa, kun tulee puhdasta jälkeä ja näkee kättensä työn välittömästi.

Onneksi loma ei ole kuitenkaan pelkkiä kotitöitä, vaan väliin mahtuu kivoja piristyksiä, kuten tänään sain kyläkutsun ystäväni kauniiseen kotiin. Hän asuu lähistöllä, joten samalla tuli tehtyä pieni pyörälenkki.

Otin kameran mukaan, sillä halusin ikuistaa tämän kodin, puutarhan ja tyttären pienen söpön leikkimökin.










Fairy - ruusuja






Lisää kuvateksti





























Ystäväni eli talon emäntä on loistava sisustaja! Joka puolelta löytyy kaunista katseenvangitsijaa. Sisustus on harmoninen ja rauhoittava. Väritys on vaaleaa beigeä ja valkoista. Paitsi sisustaja hän on myös taitava puutarhuri. Tämä pihamaa ei kalpene ns ammattipuutarhureiden suunnittelemien pihamaiden rinnalla.

Tyttärelle oli hankittu pieni suloinen leikkimökki Pohjanmaalta, ja se oli liinojen avulla siirretty kokonaisena Sipooseen. Ja ystäväni oli tietysti sisustanut senkin jokaisen pikkuprinsessan unelma leikkimökiksi.





Lekkimökin kattokruunu



Täällä voisi viihtyä isompikin tyttö








2 kommenttia: