lauantai 4. huhtikuuta 2015

Lammasta lautasella


















On outoa kattaa vain kolmelle hengelle. Siitä huolimatta päätin panostaa ja kaivoin esille pöytäliinan, joka mielestäni sopii pääsiäiseen ja kevääseen. Se on Garda- järven matkamuisto.


Kaivoin esille myös jokavuotiset lampaat. Oli meillä ihan oikeaa lammastakin, karitsan paahtopaistia, joka onnistui mainiosti. Lisäksi valkosipuliperunoita, salaattia ja mämmiä. Olen pitänyt mämmistä aina!

Tein myös sitruunamarenkipiirakan, joka on tarkoitus syödä tulevana yönä pääsiäismessun jälkeen, mutta laitoin sen kuviin rekvisiitaksi :)




Tänään laitoin pashan valumaan yöksi huomista varten, jolloin saamme isommat pojat ruokailemaan. Huomenna teen karitsan sisäfileista pataa, johon tulee perunaa, sipulia ja porkkanaa ja päälle ne fileet, rosmariiniä ja öljyä. Uuniin pariksi tunniksi ja se on siinä. 

Ja lisäksi syömme mämmiä :)













2 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat ☺!

    Mukavia pääsiäispyhiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanne! Ja sinnekin riemullista pääsiäisjuhlaa :)

      Poista