Scentchips tuoksut ja Bedmil

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Minulla oli kolme hyvää syytä käydä suloisenihanassa Bedmil-liikkeessä Sipoon Nikkilässä.

1) Noutaa voittoni (joo-o, olin 500. tykkääjä Facebookissa :))

2) Ostaa ihana pellavaliina

3) Tehdä blogijuttu liikkeestä (tulossa tuotapikaa!)


Aloitetaan siis voitosta, joka oli valita 8 kpl Scentchips-huonetuoksuja ja niihin soveltuva keraaminen lyhty/poltin. Huonetuoksut ovat terälehdenmuotoisia paraffiinivahalastuja ja tuoksuvalikoima on melkoinen.


 Lyhdyissäkin on mukavasti valikoimaa:
 
 
Kotiinpäästyäni täytyi tietty heti kokeilla toimiiko tuoksuttelu. Valitsin useasta kauniista lyhdystä alla olevan mallin:
 

 
Laitoin lyhdyn sisälle tavallisen tuikkukynttilän palamaan ja ihana tuoksu valtasi koko talon. Itse asiassa tuikku ehti palaa loppuun ennen kuin tuoksuparaffiini oli ehtinyt haihtua eli yhdestä lehdykäisestä tulee riittämään useaksi tunniksi hurmaavaa tuoksua. Tuoksua, jonka voi valita kulloisenkin mielialan mukaan tai mikä parasta, voi luoda jopa uusia tuoksuja lastuja yhdistelemällä!
 
 
 Samassa sarjassa on myös käsisaippuoita ja käsivoiteita:
 
 

Nämä ovat mainioita (edullisiakin) lahjaideoita tai omiin tarpeisiin tulevia kodin piristyksiä.
 
Aion hankkia lisää tuoksulastuja, itse asiassa olisi mageeta kokeilla jokaista 36 vakiotuoksua
 
 - tästä taitaakin tulla uusi harrastus, tuoksuttelu :)  Itse asiassa tuoksusisustaminen on tullut entistä enemmän muotiin. Ja onhan se mukava tulla kotiin, jossa tuoksuu hyvältä :)
 
Hintakaan ei ole paha, 16,95 €:lla saa jo aikamoisen läjän eli 38 kpl lehdykäisiä.
 
 
Tämä tuoksuista.
 
Seuraavaksi aion esitellä itse hurmaavan liikkeen ja joitakin tuotteita, mitä se pitää sisällään.
 
Siis Bedmil, Iso Kylätie 7, Nikkilä
 
Pysykäähän kuulolla...
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Wau!
  Kiitos ihana Marita!!! Kuinka hienoja kuvia... Olen iloinen, että juuri sinä voitit tuoksulyhdyn... juuri näitä nautintoja ja hyviä fiiliksiä Bedmil haluaa tarjota asiakkailleen ja ystävilleen.

  Terveisin Bedmilin Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, iloinen että juuri minä voitin :D :D Hyvä tapa aloittaa yhteistyömme!

   Poista
 2. Hassua, että se yhteistyö oli oikeastaan jo alkanut, vaikkeme siitä kumpikaan vielä mitään tienneetkään... , olithan vahingossa poikennut puodissa kotimatkalla ja ottanut pari kuvaakin, kysynyt lupaa laittaa omalle facebooksivulle ja siinä samassa käynyt "tykkäämässä" Bedmilistä. JA PAM 500 tykkääjää täyttyi silloin:) Bedmil jää kuulolle ja seuraa Blogiasi jatkossakin... tykkäsin kovasti mm Grace Fashion jutusta ja kuvista, kun aikaa on, kahlaan läpi vanhempiakin juttuja:)
  Ihanaa alkavaa viikkoa!
  T. Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Tänään blogissa on käynyt lähemmäksi 800 henkilöä, joten liikkeesi/tuotteesi tulevat tutuiksi muillekin kuin minulle ja sehän on tämän blogin yksi tarkoituksista - kaiken hyvän jakaminen eteenpäin :) Ihanaa viikkoa myös sinulle Merja!

   Poista