Tulin paikalle...ja poistuessani...

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Elämä ON ylläreitä täynnä...

Vielä vuosi sitten en voinut kuvitellakaan olevani politiikassa mukana, saati puheenjohtajana paikallisosastossa. Mutta niin vain on nyt käynyt :)

Tämän viikon KD-lehdessä oli koko aukeman juttu uudesta Sipoon paikallisosastosta, ja me kolme vaaleissa ollutta ehdokasta pääsimme komeasti esille:

 Itse asiassa tämän maailmanaika ja nykysuuntaukset pakottavat miettimään: mihin oikein me ja lapsemme olemme menossa? Miksi perhettä, isän ja äidin olemassaoloa ja lapsen tarvetta heihin molempiin, ei enää kunnioiteta. Mistä johtuu paha olo ja rikkonaiset ihmissuhteet?

Oletko ajatellut, että sinunkin kannanottosi voisi olla liittyminen Kristillisdemokraatteihin, joka vaalii suomalaisia kristillisiä arvoja Raamatun arvopohjan mukaisesti. Arvopohjan, jolle suomalaisuus ja oma kulttuurimme on rakentunut. Toivotamme maahanmuuttajat tervetulleiksi, kuitenkin kunnioittaen oman maamme perinteitä ja tapoja.

Laita minulle viesti sähköpostiini, jos haluat liittyä KD:n. Tällä hetkellä on menossa jäsenrekrytointikampanja ja jos voin ilmoittaa sinut, saatan päästä Brysseliin Sari Essayah´n vieraaksi

 - hieno blogijutun aihe :)

SINUN ETUSI JÄSENENÄ

      Saat joka viikko KD-lehden
      Saat tietoa ministerin, kansanedustajien, europarlamentaarikon ja kuntavaltuutettujen työstä ja tekemästä politiikasta
      Pääset itse vaikuttamaan politiikan tekoon oman kuntasi osaston ja puolueen päätöselinten kautta
      Saat tietoa KD:n eri tapahtumista ja tilaisuuksista
      Samalla tuet työtämme koko Suomen kansan parhaaksi

Ystävällisin terveisin,

Marita


 


5 kommenttia:

 1. Mutta mutta, olemme muuten menossa parempaan päin. Huhtikuun HS:n kk-liitteessä oli laajahko vertailu elämästä 30 vuotta sitten ja nyt. Erityisesti lämmittit lääketieteen kehitys, globaalin köyhyyden puolittaminen sekä lisääntynyt tasa-arvo. En muista, mainittiinko jutussa myös lasten fyysisen kurituksen kriminalisointi. Aina vain paranee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin varmaan onkin, hyvinvointi, lääketiede ja tasa-arvo ovat menneet eteenpäin isoin harppauksin ja se on hyvä se. Kuitenkaan ne eivät pysty poistamaan henkistä pahoinvointia, joka johtuu taas ihan toisista syistä. Enää ei tiedetä mistä olemme tulossa ja minne menossa. Arvot ovat muuttuneet, ihmisarvokin nykyään on nolla ihan siellä elämän alussa ja lopussa - valitettavasti.

   Poista
  2. Hyvin suuri osa lapsista voi hyvin, ehkä suurempi kuin osa kuin 30-vuotta sitten.

   Vanhustenhoidossa kärsitään resurssipulasta laitoksissa -mutta laitoksiin joutuu tai pääsee vasta todella huonokuntoisena. 30-vuotta sitten nämä vanhukset eivät olisi enää elossakaan.

   Sen sijaan yksittäistapauksista saadaan uutisia varsin tehokkaasti.   Poista
 2. Brysselissä olin pari keväättä sitten meppi-Sarin vieraana! Lehti lukematta vielä, mutta ehkä mä tässä viikonlopun aikana sen ehdin lukemaan. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olisi ihana saada tavata Sari! Mukavaa viikonloppua KD - lehden parissa :)

   Poista