Proteiinipirtelö

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ystävättäreni sai minut innostumaan Foreverin proteiinijuomista.  Juomat olivat niin hyviä, että tilasin jo uudet satsit, kaksin kappalein, koska tyttäreni innostui myös juomaan niitä.

Foreverin Ultra Shakeissa on kaksi makua: vanilja ja suklaa.
Niissä on käytetty soijaproteiinia, joka täyttää hyvin ja jota erityisesti urheilijat käyttävät. Lisäksi shaket sisältävät joukon tärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita.

 Pirtelön voi tehdä sekoittamalla juomalasissa (1 mitallinen 3 dl:n nestettä, joka voi olla rasvaton maito, vesi tai tuoremehu) tai sheikkerillä, jonka voi ostaa (5 €) jauheen mukana:

ja seuraavaksi ravistellaan muutama sekuntti

ja juoma on valmis joko juotavaksi sheikkeristä tai lasista:Pirtelöllä voi korvata 1-2 ateriaa. Yhdestä purkista saa n. 21 annosta. Hinta 33 €. 
Se on kätevä aamupala, jos aamuisin ei ruoka maita. Varsinkin tyttärelleni, jolla kiire kouluun ja syöminen tahtoo jäädä. Olen huomannut, että nälkä pysyy poissa useita tunteja.

Pirtelö on myös mainio ruoka, jos tulen töistä kotiin ja on kiire saada vahvistusta ennen jumppaa tai muuta menoa. Monet laihduttavat pirtelöiden avulla.

Mikä parasta, ne myös maistuvat hyvälle!

Oletko sinä kokeillut vastaavia? 4 kommenttia:

 1. Hei. Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 2. En ole pirtelöä kokeillut, mutta Easy diet-pusseja täällä availlaan.
  En ole koskaan niitä käyttänyt, mutta uskottava se on, ei ole nälkää ja eka päivänä lähti yli 600 g, pois. Hirmuinen urakka, mutta jospa se tästä nyt alkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Easy Diet pusseja minullakin, josta puurot ovat suosikkejani. Aika hyvin tuo 600 g päivässä. Tsemppiä!

   Poista