Kokemuksia valkoisesta tiskialtaasta

torstai 18. lokakuuta 2012

Monia varmasti kiinnostaa minkälaista on omistaa valkoinen tiskiallas? 
Nyt voin viiden kuukauden kokemuksella kertoa
että helppoa!Keittiöremppamme yhteydessä toukokuussa hankimme valkoisen Lapotek, Blancozia XL 6 S Silgranit altaan. Kyllä minua vähän arvelutti ja varsinkin kun putkimies asentaessaan päivitteli sitä.....


Alussa hirvitti kaataessani siihen voimakkaan väristä marinaadia, marjakiisseliä, kahvia tai tiskatessa spaghettikastikkeen loppuja.

Ihme kyllä, allas on täysin yhtä puhdas kuin ostettaessa! Silgranit on kuulemma niin tiivis aine, ettei siihen lika pääse imeytymään - pakko uskoa!

Hoitotoimenpiteinä on päivittäinen puhdistaminen astianpesuaineella.
Silloin tällöin pyyhin altaan Blancoantikalkki-aineella


Kahvipinttymät lähtevät Blancoaktiv- tabletilla, joka liuotetaan altaan pohjan peittävään veteen n. tunniksi. Näitä olen käytänyt muutaman kerran.


Hansgrohen hanakin on pysynyt kirkkaana. Tykkään sen jämäkkyydestä ja selkeydestä: 
Voin suositella valkoista Silgranit allasta, mikäli joku sellaisesta haaveilee...
4 kommenttia:

 1. Kirjoitan ihan toisesta asiasta.
  Minua ja meitä harmittaa paljon uutisista kuulemamme juttu Suomen lipun alla kulkevasta Estelle laivasta,joka on rientänyt Gazaa "avustamaan".
  Nyt sotilaat ovat saattamassa laivaa toiseen satamaan, kuten Suomelle tiedotettiin ennakkoon,että näin tullaan tekemään.
  Matkustajat ovat varmasti riemuissaan tästä huomiosta.
  Haluaisin tiedon, mitkä Suomen puolueet ovat tällaisen provokaatioteon kannalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, etä KD on provokatiivisen teon kannalla...Tilanne siellä on äärimmäisen hankala, neovotteluilla pitäisi päästä ratkaisuihin, mutta toinen osapuoli ei ole halukas. Sääli, että viattomat ihmiset kärsivät.

   Poista
 2. Jankkaan samaa asiaa, mutta kuten viimeisimmässä postauksessasi kyselit, mitä itsekunkin lauantaihin kuuluu: minuun vaikutti voimakkaasti tänään tuo Suomen provokaatio Israelia vastaan. Suomen lipun alla oleva paatti meni Gazaan provokoidakseen. Israel oli ajoissa ilmoittanut Suomelle, ettei sen laiva pääse sinne niin kuin ei muidenkaan maiden laivat.
  Kirjoitit, että tilanne on siellä äärimmäisen hankala... Enemmistö maailmasta ei halua ymmärtää asioiden laitaa. Oletko koskaan kuullut Pekka Sartolaa? Hänellä on historia hallussaan. Monta monta asiaa aivan suoranaisesti vääristellään Israelin vahingoksi. Kukaan ei halua muistaa, miten monesti Israel on luovuttanut alueita. Itsekin olen hämmästynyt kun olen saanut niistä tietää.

  Johan olisi aikoihin eletty, jos KD olisi Israelin vastaisen toiminnan kannalla.
  Rakastan Israelia. Eihän he siellä mitään pyhimyksiä ole tietenkään.
  Aika hurjaa siellä on pienen kansan elää kun ympäröivät maat uhoavat Israelin tuhoamisen suunnitelmaa.
  Gazaan vie Israel ja Egypti jatkuvasti kaikkea tarviketta, siitä ei tietenkään tiedoteta. Niinkuin ei sitäkään,miten Save a Child`s Heart liikkeen myötä Israelissa (Tel Aviv) "leikataan joka viikko useita Gazasta olevia sydänsairaita lapsia. He ja heidän mukana olevat vanhempansa saavat mitä parhainta hoitoa",kirjoittaa Israelissa asuva suomalainen blogissaan. Hän käy vapaaehtoistyössä näiden lasten parissa, joita tulee Israeliin korkeatasoiseen hoitoon ympäri maailmaa. Käsittääkseni se on maksutonta kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti näitä tiedoista! Olen samoilla linjoilla kanssasi. Kuten sanoin, en usko, että KD näkee hyväksyttävänä sen, mitä siellä nyt tapahtuu, ei tietenkään. Rukollaan rauhaa ja oikeudenmukaisuutta Israelille ja vastapuolille.

   Poista