Carmen

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Joskus elämä on vain ihmeellistä.
Minun on vaikea uskoa, että kaikki mitä tapahtuu on sattumien summaa, minä olen sattumien summa. Se vaatisi todellakin jo aika vahvaa uskoa..

 Kodissani on kokoontunut Naistenpiiri v. 2006 lähtien. Joka toinen torstai joukko upeita naisia saapuu rohkaisemaan, välittämään, iloitsemaan ja rukoilemaan.

En ole huolta illan aiheista kantanut, sillä tältä naisporukalta kyllä aiheita löytyy. Ja kuten sanoin, en usko sattumiin, vaan johdatukseen. 

Naistenpiiriimme johdatettiin Carmen Diana Heikkilä.

Jos haluat tietää enemmän Carmenista, voit lukea artikkelin (klik) Sana-lehdestä. Oli ihanaa tutustua Carmeniin. 
Hänestä välittyi herkkyys ja aito välittäminen. Henkeä pidätellen kuuntelimme hänen raamattuopetustaan. Vielä ihmeellisempää oli kuulla, miten Jumala oli tehnyt itsensä 100% tiettäväksi hänelle. Carmen oli saanut kokea ihmeellisen muutoksen ja armon elämässään. Miten lienee hänen ja monen meistä käyneen elämässämme ilman tätä kokemusta...aika heitteillä me naisparat varmasti olisimme.

Carmen on lupautunut tulemaan uudelleen ja uskon, että hänellä on vielä paljon annettavaa. 

Kiitos ihana ja suloinen Carmen!

9 kommenttia:

 1. Todella mielenkiintoinen ja hyvä artikkeli! t. Kati

  VastaaPoista
 2. Luin tuon artikkelin ja huomattuani hänen ent. sukunimensä, muistin hänet. Mieleeni ei ole jäänyt mitään häväistysjuttua, mutta muistan, kuinka ihailin hänen näköään. Mielestäni hän oli erittäin kaunis,sellaisella tavalla josta pidin. Mielestäni hänelle sopi Carmen nimi,vaikkei hän mielestäni muistuttanut espanjalaisia.
  Teillä on ollut hyvä tilaisuus hänen kanssaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. En minäkään muista muuta kuin kauniin missin, mutta eipä tuolla ole väliäkään.. Hän on nykyään kaunis sisältä ja ulkoa :) Siunausta sinulle, Kirstiseni!

   Poista
 3. Hei Marita, tosi mahtavaa, että Carmen käy teidän illassa, tosin jokainen uskova tuo aina oman osuutensa ja yhteyden Herran sanan ympärille. Mutta silti, on ihan huippujuttu, että Carmen on ollut niin rohkea uskonasioiden kanssa! Kiitos Herralle, Hänhän antaa siihen voiman. Julkkiksilla on oma osuutensa kylvötyössä, minuun vaikutti aikoinaan Anne Pohtamon uskoontulo. Kävin kuuntelemassa Annea vaikka en ollut uskossa, ihmettelin, mutta enää ei tarvitse ihmetellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut niin siunattu Carmenista, hänestä on tullut Sanan julistaja ja hyvä ystävä <3

   Poista