Taloprojekti Espoossa - oleskelutilat

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Sisko ja hänen miehensä ovat toteuttaneet haaveensa. 
Eilen meidät oli kutsuttu ihastelemaan uutta kotia, jossa perhe on asunut kuukauden verran. Pihamaat ja talon ympärys ovat vielä laittamatta, osa huonekaluista saapumatta, mutta jo nyt voi alkaa hahmottaa uuden kodin ihanuutta: avarat tilat, puhtaat pinnat, vaalea harmonia, jota sävyttävät pienet yksityiskohdat kuten tämä tiiliseinä valoineen:Erityisen toimiva ratkaisu on saunasiiven ja talon väliin rakennettu lasiterassi grilleineen ja takkoineen, mutta siitä lisää tuonenpana...
Seuraavilla kerroilla pääsette kurkkaamaan keittiöön, kylyhuonetiloihin ja yläkertaan. Paljon ihanuutta siis tulossa :)

5 kommenttia:

 1. Siis voi vitsit mikä ihanuus! Olisi niin minun nykymaun mukainen tuo talo! Portaat, tiiliseinä.. valkoisuus, avaruus. Kaikki kelpaa :) Jään mielenkiinnolla odottamaan lisää kuvia! (ja haaveilemaan edelleen toteutumattomasta keittiörempasta yms...)

  VastaaPoista
 2. Vaude! Aivan ihana....tuli talokuume heti:)

  VastaaPoista
 3. Marja: Sama juttu täällä, toteutumaton keittiöremppaa hiertää mieltä, enkä osaa päättää. Ja rahoille löytyy koko ajan parempaa käyttöä..

  Soile: Mutta teillähän on superihana talo jo nyt!

  VastaaPoista
 4. Ihan koti siskollasi!
  avara ja valoisa.

  Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Minuakin viehättää juuri tuo avaruus - olohuoneessa korkeutta 6m muistaakseni. Ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista