Suosikkiblogejani ym.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Viikko vierähti enkä ole ehtinyt blogimaailmassa vierailemaan kuin silloin tällöin muutamassa tutussa suosikkiblogissani. 

Yksi suosikkini on Siirtolaisrouvana Baijerissa . Meistä on Marian kanssa tullut miltei ystävät, sillä olemme saman arvomaaiman omaavia. Marialla on silmää kauneudelle, sen huomaatte, jos käväisette hänen blogissaan. Minulle oli positiivinen yllätys, että täällä saattaa ystävystyä. Kenties joku päivä tapaamme? Mahtaisi olla jännää...:)

Toinen suosikkini on Valkoisen tilan Hanna.
 Hannalla on ihana sisustusliike Joensuussa, jonne haluan ehdottomasti päästä käymään joku päivä. Ja tapaamaan tietysi Hannaa, jolla on aivan hurmaavan ihania kirjoituksia blogeissaan!
Hannastakin on tullut blogiystäväni. Ja meilläkin on samansuuntaisia ajatuksia...

Meillä oli eilen vieraita. Saimme 20 kpl ihania tulppaaneja:

Pääsäismunat ja soma tarjotin ovat Marin putiikista:


ja pikku rasia on vain niin kaunis katsella....
 Tänään on käynyt virpojia, ollaan äänestetty ja nyt vain rentoudutaan vaalivalvojaisia odotellen-
 
Oikein ihanaa viikkoa teille kaikille!


 
 
 

4 kommenttia:

 1. Aurinkoista pääsiäisviikkoa sinulle myös!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marita! Olet niin ihana! Kyllä me vielä tapaamme, tulette Baijeriin lomalle, niin pistetään kekkerit pystyyn :)

  Mukavaa viikkoa!

  Siunauksin,
  Maria

  VastaaPoista
 3. Täältäkin kuuluu iso kiitos kauniista sanoista! Itsekin olen ihmetellyt, että kuinka voi kokea näin syvää ystävyyttä vaikka ei ole koskaan nähnyt. Luulen, että kun istutaan saman pöydän ääreen, täytyy varata paljon aikaa..

  VastaaPoista
 4. Kirsikka: Kiitos!

  Maria: Oi kuinka ihanaa olisi tulla Baijeriin - kiitos kutsusta! Ja te aina olette tervetulleita Sipooseen :) Siunausta viikkoosi!

  Hanna: Sen syvän ystävyyden lähde täytyy olla Taivaan Herra, sillä häneltähän kaikki hyvä tulee! Jep, paljon varataan aikaa ja iso pannu kahvia, sit kun tavataan :)

  VastaaPoista