Syksy ja Nokia 5230

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Hankin uuden kännykän Nokia 5230, jossa on kamera ja navigaattori. Olen innostunut kokeilemaan sitä ja tässä ensimmäiset otokseni. Olimme viikonloppuna mökillä Pohjois-Hämeessä, jonne syksy oli saapunut. Syksyssä on jotain surullista, vesi näytti kylmältä, mutta oli silti ihana pulahtaa sinne kuumasta saunasta siskoni kanssa.

Olin hämmästynyt kuvien terävyydestä. Sisäkuvat eivät tietenkään ole yhtä teräviä, kuten tämä mökin sisältä otettu:

Sisäkuva mökiltä
 Kotona näppäsin muutaman kuvan syksyisestä kattauksesta (ilman salamaa tietysti):
Olen ihan tyytyväinen kännykkäkameraani ja kuvien laatuun. Mainittakoon vielä, että syksyinen pöytäliinani on ostettu Italian Gardalta 5 €:lla ja minulla on Arabian Arctica - sarjaa.

Suurin syy tuon kännyn hankkimiseen oli navigaattori, josta on jo nyt tullut hyvä apuni. Autoillessa lempeä ääni kertoo, mihin suuntaan minun tulee kääntyä - se on tarpeen varsinkin Hesassa!

4 kommenttia:

 1. Hei, mikä ihana blogi ja olet julkkiksen sisar :)pakko vielä kertoa että minullakin on tuollainen Gardalta ostettu pöytäliina, tosin sinisävyisenä. tämä blogi meni heti suosikkeihin, terv. Rida Turusta

  VastaaPoista
 2. Hei Rida! Hauskaa että tiedät siskoni, ja että meillä on samanlaiset Gardalta ostetut pöytäliinat :)

  VastaaPoista
 3. Heh, juu meillä mies seuraa autourheilua laidasta laitaan ja taitaa vähän ihaillakin Anitaa :) kova mimmi hän onkin, terveisiä hänelle Turusta! t. Rida

  VastaaPoista
 4. Kerrotaan Anitalle terkut! Ne ilahduttavat aina häntä. Kausi jatkuu ensi vuonna ja ehkä menee tiimeineen vielä Jenkkeihinkin, jos kausi menee hyvin.

  VastaaPoista