Ensimmäinen lomaviikko takana...

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Ensimmäisenä lomaviikkona oli tarkoitus rauhoittua, mutta viikkoon mahtui melkoisesti aktiviteettejakin: sukujuhla, sukulaisia, taidenäyttely ja jopa pikainen käväisy Seinäjoella jalkapallo-ottelussa.

Sain kyllä vietettyä kiireettömiä, rauhallisia hetkiä mökilläkin uppoutuen ihanaan hiljaisuuteen ja rauhaan. Seurana kirja ja Radio Dei. Saunan lämmitys iltauinteineen kuuluivat joka päiväisiin rutiineihin. Keräsin mustikoita ja sieniä. Välillä koko perhe oli mökillä, mutta muutaman päivän olin ihan itsekseni.

Minulle sattui pieni haaveri; kompastuin pimeässä laiturilla mennessäni ottamaan kuvaa täysikuusta ja kuunsillasta. Nivelside revähti uhkaavannäköisesti, mutta onneksi pystyin kävelemään. Tosin nilkka on ihan turvoksissa ja aristaa. Hassua, sillä olin toisesta jalasta murtanut pari varvasta viikkoa aikaisemmin kompuroidessani terassilla kukkien nyppimisessä. Onneksi vammani eivät ole niin vakavia, että kauan odotettu loma olisi mennyt pieleen, mutta lenkkeilyn saan unohtaa...sen sijaan voin harrastaa soutelua :)

Siinäpä sitä ensimmäiseksi viikoksi...Nyt olen käymässä kotona ja valmistaudun kummityttömme rippijuhliin.

Hellettä luvassa, joten arvannette minne mieleni suuntautuu. 

Lämpimin kesäterveisin,

Marita
2 kommenttia:

 1. Hei!
  Arvaa hämmästyinkö kun luin, että olit revähdyttänyt nivelsiteen jalasta sekä murtanut varpaitakin, koska minulla on käynyt samalla tavalla. Nilkka on vieläkin hieman aristava, vaikka turmasta on jo reilut 3 viikkoa. PIkkuvarpaan löin oveen niin, että sekin kipeytyi ja sain kunnon mustelman. Tiedä onko sekään parantunut kunnolla vielä. Paranemisia sinulle ja kiitos kivoista päivityksistä. / Anki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sentään meitä kompuroijia...! Onneksi jalkani ovat jo hyvässä kunnossa ja tänään kävin fysioterapeutilla. Hän sanoi, että nivelsiteeseen paras lääke on liikkuminen - esim. jalkaterän pyörittely istuessa sekä kylmä- ja kuumahoito. Tarkoittaa että esim saunon ja pulahdan kylmään veteen vuoronperään. Sopii mulle, sillä menen taas mökille viikonloppuna :) Paranemista ja kiitos kommentistasi!

   Poista