Sunnuntailapsi

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Olen syntynyt palmusunnuntaina monen monta vuotta sitten...
Tänään tuli (taas) yksi vuosi täyteen.

Aurinkoinen päivä alkoi sillä, kun rakas mieheni toi kahvit sänkyyn pikkupaketin kera. Sieltä paljastui uudet jumppatrikoot kahvakuulaan!

 Olen onnekas, siunattu ja omistan aarteista arvokkaimman, sillä minulla on vielä elossa olevat ihanat vanhemmat, jotka olivat saapuneet meille edellispäivänä ja jotka herttaisesti lauloivat "Paljon Onnea Vaan...." kömpiessään aamupalalle ruusupaketin kera. 

Se oli niin liikistä :)
Äidin kanssa leivoimme kakun ja meille saapui pari vierastakin.
Kotimme tulvi kauniita kukkasia, joita sain aiemmin naistenpiiriläisiltä. 

Koen oikeasti olevani sunnuntailapi. Elämä on upeaa 56-vuotiaana! Aion tulevana vuotena nauttia jokaisesta armon päivästä, joka lahjana kohdalleni suodaan. Voi kuinka osaisin käyttää aikani oikein, nähdä jokaisen kohtaamani ihmisen arvokkaana lahjana, lohduttaa oikealla tavalla kärsiviä, iloita toisten onnesta ja tuoda edes hivenen hyvää mieltä ympärilleni..


Näissä juhlavissa tunnelmissa toivotan teille onnellista alkavaa viikkoa ulkona tuiskuttavasta lumisateesta huolimatta - tai no, sekin voi olla ihanaa ;)12 kommenttia:

 1. Ihanaa syntymäpäivä-sunnuntaita ja paljon onnea Marita <3
  Mahtavaa, että olet saanut juhlia päivääsi rakkaassa seurassa, mä olen myös kiitollinen omista vanhemmista, jotka ovat vielä elossa ja aika lähelläkin - viikottain tapaamme.
  Elämä on ihanaa, kun siitä osa nauttia ja ikä tuo mukanaan sellaista "viisautta", että ei tarvitse haluta enää kaikkea. Ja täytyy sanoa, että susta ei kyllä ikinä uskoisi, että täytit 56 vuotta!
  Mukavaa maaliskuun ja kevään jatkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellis mukavasta kommentista ja blogiystävyydestä! Hienoa että sinäkin saat olla vielä isän ja äidin tyttö. Ja totta, onneen ei vaadita kaikkea, vaan että osaa iloita pienestä :)

   Poista
 2. Sydämiä syntymäpäivääsi ja onnittelut myös siitä että ympärilläsi on joukko tärkeitä läheisiä ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos Riitta! Ja näinhän se on, ihmiset ovat tärkeimpiä!

  VastaaPoista
 4. Onnea Marita! Aivan ihastuttava kuva tuo missä olet vanhempiesi kanssa, kerrassaan! Ja wau mitkä trikoot, tykkään, tykkään! Upeita kukkia olet saanut. Mukavaa ja siunattua alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä kaiken Onnen ansainnut <3.

  Ihana sunnuntailapsi ihanissa Peppi Pitkätossu-trikoissa!. Niin pirtsakat raidat, että lisäenergiaa tulee jo pelkästään vetämällä ne jalkaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuntuu, että kunto nousi jo housut nähdessä, saatika päälle vetäessä :D

   Poista
 6. Paljon, paljon onnea! <3 Aivan ihana postaus, sai niin hyvälle tuulelle. Ja tuo kuva vanhempiesi kanssa on paras!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Ihanaa, jos sain sinut hyvälle tuulelle :)

   Poista
 7. Onnea syntymäpäiväsi johdosta! Olet aivan upea nainen joka tavalla :) Siunattua pääsiäisen juhla-aikaa koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu, kiitos sinulle upea nainen <3 Ja siunattua pääsiäistä teillekin!

   Poista